Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek ez jó szett randira, vagy sok?
Gáz, ha valaki így öltözködik? (korodat írd mellé ha szerinted gáz)
Köszi, puszi! :D
Tetszik, így ahogy van. Csak nehogy valami gagyi kínai cuccal próbáld utánozni. Farmer lehetne kissé szolidabb, nem ennyire világos és nem ennyire koptatott. De a felhajtása jó, vagány, laza szerelés.
41/n
Hapsiként mondom, hogy ez tök jó, de én hülyét kapnék, hogy nincs gallérom.
32/f
15, nem veszek fel gagyit. Köszi a választ:)
16, pacsi!
Szerintem tökéletes. Nem kell a kákán is csomót keresni. Nadrágszár meg tököm... Jesszus. Ha valaki a nadrág szárának felhajtása miatt nem kér egy kávét egy második randin, na az a gáz.
Mindenki öltözzön úgy, ami ömbizalmat ad neki és megtartalálja mindenki a párját.
Mióta elegáns a farmer + zakó? Szerintem az az ultragáz kategória, kb. mint amikor valaki felvesz egy öltönyt egy hozzá szabott nadrággal és egy edzőcipőt. Szerintem amúgy laza a cucc a linkeden, kedves kérdező, de am. nem kell túlspilázni, ha bejössz a csajnak, bejössz neki gumicsizmában is.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!