Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Szerintetek ez jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek ez jó szett randira, vagy sok?

Figyelt kérdés

Gáz, ha valaki így öltözködik? (korodat írd mellé ha szerinted gáz)

Köszi, puszi! :D

2019. ápr. 19. 21:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
És kivel fogsz randizni? Velem?:)
2019. ápr. 19. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
#5 vagyok. A képeken jobban néz ki, mint a valóságban. A vékony fiúkon elég b*zisan mutat. A vastagabbakon meg nevetségesen. Persze, lehet, hogy a többi nőnek tetszik, azt nem tudhatom.
2019. ápr. 19. 21:24
 13/27 A kérdező kommentje:
10, hmm, logikus. Köszi:) egy csinos szöszivel, aki beelőzött, de ha előbb kérded, akkor lehet veled randiznék.. (:
2019. ápr. 19. 21:25
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Csak a kabát ne műbőr legyen!
2019. ápr. 19. 21:37
 15/27 anonim ***** válasza:

Tetszik, így ahogy van. Csak nehogy valami gagyi kínai cuccal próbáld utánozni. Farmer lehetne kissé szolidabb, nem ennyire világos és nem ennyire koptatott. De a felhajtása jó, vagány, laza szerelés.

41/n

2019. ápr. 19. 21:40
 16/27 anonim ***** válasza:

Hapsiként mondom, hogy ez tök jó, de én hülyét kapnék, hogy nincs gallérom.

32/f

2019. ápr. 19. 21:47
 17/27 A kérdező kommentje:

15, nem veszek fel gagyit. Köszi a választ:)

16, pacsi!

2019. ápr. 19. 22:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes. Nem kell a kákán is csomót keresni. Nadrágszár meg tököm... Jesszus. Ha valaki a nadrág szárának felhajtása miatt nem kér egy kávét egy második randin, na az a gáz.

Mindenki öltözzön úgy, ami ömbizalmat ad neki és megtartalálja mindenki a párját.

2019. ápr. 19. 22:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mióta elegáns a farmer + zakó? Szerintem az az ultragáz kategória, kb. mint amikor valaki felvesz egy öltönyt egy hozzá szabott nadrággal és egy edzőcipőt. Szerintem amúgy laza a cucc a linkeden, kedves kérdező, de am. nem kell túlspilázni, ha bejössz a csajnak, bejössz neki gumicsizmában is.

27f

2019. ápr. 19. 22:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Most, hogy jobban belegondolok, mégiscsak sok randira. Le kéne venni.:)
2019. ápr. 19. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!