Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves srác vagyok, és egy lány társaságát keresem. Alul bővebben? Budapest
Sziasztok!
24 éves vagyok, Budapesti.
A fent említett mondat igaz, bár még mielőtt megindulnak a szivatós, oltós hozzászólások, egy lány társaságát keresem nem szexuális kapcsolatra, és nem párkapcsolati célból. Párkapcsolatba nem szeretnék bonyolódni, az egyéjszakás kapcsolatokat pedig nem preferálom.
Sokféle közös programra, pl koncert, szabadidős tevékenységek, mozi, együttlét, bowling, billiárd.
Szeretnék egy naggyából korombeli lánnyal találkozni.
És tudom hogy sok a lehúzós hozzászólás, az oltás, viszont inkább itt próbálkozok, mint megalázzam magam, és reménytelenül keressek a szutykos Badoo-n, és a golyvás Tinderen.
Szép estét nektek! :)
Golyvás tinder :'D
Szerinted lesz itt jelentkező? Főleg úgy, h 5-10 perc és törlik.
#2 tehat olyan lány írjon rád, aki szintén lány társaságot keres? Hát az nem fog
:D
Hát igazándiból egyedül kéne elmenned helyekre.
„koncert, szabadidős tevékenységek, mozi, bowling, billiárd.”
Itt kellene tudnod egyedül jólérezned magad, itt kellene megtalálnod a társaságodat, hiszen csak ezek a helyek olyanok, ahova azok járnak, akik ezeket a helyeket szeretik. 😃
Ha szerinted koncerten vagy billiárd teremben egyedül jól tudja magát bárki érezni, akkor te még nem voltál ilyen helyeken.
6. Te hülye vagy? Ilyen helyekre a baráti társaságukkal járnak az emberek, és személy szerint én elég kínosnak érezném, ha a barátaimmal elmennénk pl. bowlingozni és egy random emberke odaállítana hozzánk, hogy csatlakozhat-e, mert magányos...Meg amúgy ugye megvan, hogy a Bowlingban pl. egymás ellen játszotok? Csóri saját magával versenyezzen?...
Kérdező, én amúgy szívesen írnék, de debreceni vagyok sajna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!