Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a figyelmét egy "kiránduláson"?
Holnap megyünk Budapestre egy előadást megnézni az egyik szemináriumi csoporttal az egyetemről (kb 25-30 fő jön).
Jön az a srác is, aki bejön nekem. Nem tduom, hogy hogy kelthetném fel a figyelmét vagy hogyan közeledhetnék felé. Neki is lesznek ott haverjai, nekem is barátaim és sajnos (MÉG) nem vagyunk beszélőviszonyban.
(Nehezíti a dolgot, hogy a volt barátom is ott lesz, de igazából ő sem ismeri ezt a fiút.)
Busszal megyünk majd és lehet, hogy lesz szabadprogram is. Mit csinálhatnék szerintetek? Próbáljak a közelébe kerülni? Megszólítani nem merem, meg nem is tudom, hogy van-e értelme.
Menj oda hozza es beszelgess vele. Ja, hogy nem mered...akkor majd holnaputan gyere vissza gyikre panaszkodni.
Elvileg felnott ember vagy. Nem kellene felned megszolitani egy masik embert.
Ahogy akarod- vetközz le előtte tangára. Ilyen kérdést :/
Viccet félretéve- beszélgess vele bármiről, mindenről, aztán majd kiderül. Ha nem szólítod meg, sose tudod meg hogy van -e értelme.
F
Kerj tole tanacsot valaminek a fenykepezesevel kapcsolatban...a te telefoddal lefotozhatna a szobor elott...ami olyan gagyi kepet csinal...fenykepezzen le a sajatjaval...aztan add meg az e-mail cimed, oda kuldje el legten szives.
Hogy milyen kedves! Majd kitalalod hogy halalod meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!