Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nálatok a nő szedte fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nálatok a nő szedte fel a pasit, hogy nézett ki (mindegy, melyik nem vagy, írd le a sztorit)?

Figyelt kérdés
Néztem videót egy családról, ahol a férfi félénk volt, randizott korábban egy nővel, de randi után nem merte többet hívni a nőt, ezért nem lett semmi. Aztán jött a későbbi feleség, aki tulajdonképpen felszedte, és a nő miatt lett maga a kapcsolat, lett is két gyerekük és boldogan élnek. De a férfi elmondta, hogy ez javarészt a nőn múlt.
2019. ápr. 14. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Sablon,de nem kellene olyan pasi aki nem mer kezdeményezni. Viszont olyan volt már,h nagyon bejött egy pasi és egy átlagos szöveggel ráírtam,várva higy reagált. Én párkapcsolatban állok,a pasi is. Nem lépett tovább,bár az ok lehet az alap élethelyzetünk. Nem kezdeményeznék. Ha képtelen rá nem kell,ha viszont az ellenkezője,tartanék a visszautasítástól,kudarcként élném meg,bármi lenne az ok.
2019. ápr. 14. 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:

A barátnőm "szedett fel".

SOKKAL jobb csaj, mint amilyen pasi én vagyok, minden tekintetben. A melóhelyemen találkoztunk, én dolgozó ő pedig ügyfél volt.

2019. ápr. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!