Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, vékony csajok! Nektek milyen férfi jön be külsőleg, vagy mindegy?
Vékony kicsit izmos férfiakat szeretem. Ne legyen nagydarab , túl izmos, vagy kövér sörhasú.
N24
Nem ez a mérvadó, igazából ha valakinek "tökéletes" személyisége van (számomra) és megfog, akkor nem érdekel milyen a külseje.
Ha most így mégis mondani kellene valamit akkor azt mondanám, hogy kerüljük a szélsőségeket. Tehát a nagyon izmos, nagyon elhízott vagy nagyon sovány férfiak nem az eseteim. (Ennek ellenére volt már elég sovány és nagyon izmos párom is)
#3 igen lehet vanília illatú , szeretem ha egy férfinak jó illata van
#5 drága 5 igen vékony vagyok ezért szeretnek vékony kicsit izmos férfit
Nem tehetek róla soha nem jött be nekem a túl izmos nagydarab vagy dagadt sörhasú ferfiak.
Nyugi a nőknél a vékony férfi, az a következő: full leszálkásított, definiált izomzat, kockás has, afféle olimpiai tornász alkat. kb. vékony alkat a 182cm 85kg színtiszta izom. A kigyúrt, nagydarab a 182cm/100+kg.
Gondoltam tisztába teszem a dolgokat, mert a 176cm/62kg az nem vékony, hanem egy giliszta alkat, amivel nőt az életbe sem fog kapni. Ja, bocsi. Ezt az alkatot is lehet kompenzálni egy-két... öhöm... tulajdonsággal.
#8 nalam ilyen a vékony férfi simán össze jönnek ilyen testalkatú férfival
#9 tudok tisztálkodni köszi magamon is szeretem és el is várom h jó illatom legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!