Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, vékony csajok! Nektek milyen férfi jön be külsőleg, vagy mindegy?
6. Milyen az a Tökeletes személyiség?
Ill hogy jutsz el odáig, hogy kiismerd, ha nem jön be külsőleg?
Linkeljetek minél több fotót csajok, hogy Nektek mi a vékony ,stb.
Nekem méz illatú parfümöm van
Szerintem 18-25%-ig vonzó valaki.
Én a barna (értsd:barna szem, barna haj, nem kisebbség) izmosabb pasikra bukom. De azt nem tudom elviselni ha valakinek a csípőcsontja nyom alvásközben.(volt ilyen)
Személy szerint jöhet egy kis pocak.
Valahogy biztonságot ad
(leírtam a jelenlegi párom -kondi)
Vékony csajoknak, kövérebb csajoknak, fiatal csajoknak, öreg csajoknak
magas, izmos férfiak jönnek be általában.
Ahogy vékony férfiaknak, izmos férfiaknak, kövér férfiaknak, öreg férfiaknak a
szép, vékony lányok jönnek be általában.
senkinek se mindegy a külső.
egyebként meg nálam épp hogy kizáró ok a vékonyság egy férfinál. ahogy a nőnél a kövérség visszataszító, a férfinál meg a vékonyság. ezért ami bejön, az az izmos vagy mackós (ami kicsit duci de nem hájfej), magas, helyes (ami nyilván mindenkinek más). a lényeg hogy legyen nagyobb mint én (fura de az 55 kilómnál kisebb palikkal is voltam, és valami undorító volt). ráadásul ezeknek a gilisztásoknak a farkuk is vékony ahogy észrevettem. a nagyobb darab pasiknak meg jó hosszú és vaskos. ami azért nem utolsó dolog akárki akármit is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!