Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen mellette önbizalmam ha mindig sérteget?
Ismerkedem egy pasival (33 éves) , nagyon sokszor találkoztunk már , meg kedvel engem , persze ez kölcsönös.
Viszont annyi a probléma hogy nem szexeltünk , mert nem tudom magam elengedni , mert szégyelős vagyok előtte. Mindig azt mondogatja hogy nagy a hasam , meg hogy fogynom kéne. Amiben igaza van, de hogy ezt mondogatja nem tudom magam elengedni mellette, még úgy se hogy iszok!
Ha őt ezt zavarja akkor miért van velem?? 24L
Ő mindig azt mondja hogy nem megbántás képpen mondja, csupán csak őszinte ember, meg mikor mondja is ezeket nem rossz indulatból mondja.
De ha őt ezt ennyire zavarja miért van velem??
Azért van veled, hogy melletted szerelmes lehessen önmagába, legyen valaki aki mellett jobbnak tűnik, aki hálás neki, hogy vele van.
Ezt a nők baxták el, azzal hogy nem lépnek ki azonnal egy ilyen megalázó kapcsolatból, vagy hogy egyáltalán belekezdenek. Szóval ha te most minden észérv ellenére tovább ismerkedsz ezzel a pasival, magadnak köszönheted csak a későbbi lelki sérüléseidet.
Lehet hogy náluk a családban így szokás. A nőknek mondják hogy nagy a hasuk, meg a seggük, ők meg ezen kedélyesen elvihorásznak, hogy naa, nem is.
Lehet hogy fel se fogja hogy ez nem mindenhol megy így, mert annyira ezt szokta meg. Fel kellene világosítani.
Ő mondta nekem hogy szereti a teltebb csajokat.
De nem is értem....
Meg nagyon sokszor mutogatta a volt barátnőit hogy milyen csinosak...de én ezzel most mit kezdjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!