Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne önbizalmam?

Figyelt kérdés
Hogyan szerezhetnék önbizalmat, hogy ne égjek be egy olyan lány előtt, aki bejön? Ha olyas valakivel beszélgetek, akiről tudom, hogy semmit nem akarok tőle, azzal tök jól el tudok beszélgetni, de egy számomra "fontosabb" lány előtt gyakran zavarba kerülök, "megnémulok"... Mit tehetnék ez ellen?
2016. márc. 15. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én akármennyire próbálok laza lenni lány előtt, mindig befeszülök. Utána meg már egy értelmes szót is alig bírok kinyögni. :(
2016. márc. 15. 00:28
 2/4 Fish1 ***** válasza:

Szerezz sikerélményeket, azok építik az önbizalmat.

Szerintem azért görcsölsz, mert félsz, hogy elutasít, vagy hogy nem felelsz meg nekik. Szerintem senkinek ne akarj megfelelni, mert ha nem saját magadért szeret, hanem a felvett szerepedért, akkor az nem ér semmit.

2016. márc. 15. 03:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Önbizalom csak úgy nem lesz a semmiből, valamit ahhoz el kell érni. LEgyen egy korrekt melód, legyél jó sportban vagy valami hobbiban, amit elismernek, adj magadra és hasonlók. Bármi, amitől úgy érzed, hogy ez igen, én is elértem valamit egymagam és büszke vagyok rá! Emellett ne másoknak akarj megfelelni, mert egy merő görcs maradsz.
2016. márc. 15. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet :) De nem kell félned attól, hogy beégnél vagy hasonló. A kudarcoktól nem kell félni, hanem tanulni kell belőlük :) Nyugodtan add önmagadat, legrosszabb esetben nem fog tetszeni a lánynak. És akkor mi van? Nem felelhetünk meg mindenkinek. Csinálj mindent úgy, ahogyan alapjáraton csinálnál. Hogyha az nem válik be több lánynál, akkor kezdjél el gondolkodni azon, hogy mi az, amin változtatni kéne? Majd megtalálod mindenre a választ magadtól :D
2016. márc. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!