Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen több önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen több önbizalmam?

Figyelt kérdés

Pl. ha tetszik valaki, csak írásban merek vele flörtölni. Ha összetalálkozunk, akkor csak semleges témákról tudok beszélgetni, nem merek hozzáérni vagy ilyesmi.

Van, hogy azt gondolom, hú, biztos tetszem neki, mert "úgy" nézett. Másnap a legvagányabb ruhámban megyek el előtte, úgy gondolom, jól nézek ki, és úgy érzem, lesajnálóan néz. Nem igazán tudok arcról, szemből olvasni, hogy bejövök-e valakinek.

Persze így nem lehet haladni semerre, ha már azon rágom magam előre, hogy elutasítanak, meg úgyis csak szórakoznak, stb. Néha úgy érzem, túl nyomulós vagyok, néha meg úgy, hogy biztos nem is lehet észrevenni, mit akarok.

Pedig már nem vagyok tizenéves.

Bátyám azt mondta, a tükör elé kell állni és dicsérni magamat, ezt megpróbáltam, de elröhögtem magam.

2016. márc. 24. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha lány vagy, akkor csak csináld, amit eddig.

Ha fiú vagy, akkor jobban, teszed, ha mindent "jobban teszel".

2016. márc. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!