Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam? (többi lent)
Van az osztályban egy lány aki nagyon tetszik és kedvelem is szoktunk beszélgetni meg minden, de félek elmondani neki, hogy mit is érzek iránta... Félek, hogy kinevet vagy esetleg nem tetszek neki, meg ilyenek :/ Mit csináljak??
17/F
legyél kemény!!
menj oda, mond meg oszt ennyi!!!
mit parázod túl B+!!!!!
Hát nem kell bumm a lecsóba csapni.
Lehet finoman is közelíteni egy lányhoz.
A leghatásosabb és legalattomosabb technika... (priviben megírom ;) )
4-es legalább a nevét írnád le normálisan, ha már kérsz tőle valamit b*szki!
Amúgy nekem is leírhatnád kedves Alfonzína :)
Annyit írtam neki, hogy a nő legfőbb erogén zónája az agya. És akkora mák, hogy ezt az erogén zónát lehet izgatni, hogy a lányhoz akár csak hozzá érnénk...
Papám bölcs mondása vala: "megakarsz nyeri egy lányt érjed el ,hogy gondoljon rád"
Ha sikerült bemászni egy lány gondolatvilágába, akkor ott már magától generálódik egy történet benne. Tovább viszi gondolatban a dolgokat... és minél többet foglalkozik veled annál könnyebb a férfi dolga.
A privi csak annyival másabb, hogy ott konkrét példákat írtam mivel lehet ezt kiváltani egy hölgyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!