Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell nőt szerezni?
Figyelt kérdés
18/F2019. ápr. 10. 20:20
31/45 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek: ilyen szánalmas jellemmel rád se fog nézni egy lány se. De még transznemű se.
18/L
32/45 A kérdező kommentje:
Csak ezen az oldalon vagyok ilyen már nem azért. Valóságban eszembe se jutna ilyen égő dolgokat csinálni.
2019. ápr. 10. 20:58
33/45 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs nő, akkor nincs... Inkább tanulok. Az jobb.
2019. ápr. 10. 21:02
34/45 anonim válasza:
Nem kértem privát üzenetet, így ne is írj.
18/L
35/45 anonim válasza:
NE ÍRJ, te szerencsétlen, úgyse írok vissza neked privátot.
18/L
36/45 A kérdező kommentje:
Jó. Bocsi a zavarásért hölgyem!
2019. ápr. 10. 21:07
37/45 A kérdező kommentje:
Felpontoztam a válaszaidat kárpótlásul.
2019. ápr. 10. 21:07
38/45 Clay Morrow válasza:
Számodra nem nyílik meg ez a titok, mivel szégyent hozol a Sith urakra, még Kylo Ren-t is felülírod, Csoki..
39/45 A kérdező kommentje:
xD
2019. ápr. 10. 22:10
40/45 anonim válasza:
Beledugsz egy mágnest a zsebébe, majd előveszel egy nagyobb mágnest, és odatapad. Nem amúgy, legyél kedves; énnálam pl ez a nyerő. És ha kedves vagy, tehát akkor van esélyed, ha bejössz külsőre is, és el tudnám képzelni veled a kapcsolatot, akkor az már nagyon jó jel, ha meg nem talállak elég jóképűnek, szép kinézetűnek, akkor enyni , de legalább megpróbáltad. Szal legyél kedves, akkor még az se baj, ha nem vagy teljesen magabiztos. Csak merjél kezdeményezni, bátraké a világ szal tehát na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!