Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyie könnyű barátnőt szerezni egy tánc tanfolyamon? 24/f
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 19:15
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor hova?
2018. ápr. 27. 19:42
3/17 anonim válasza:
MINDEN csajkeresős kérdésre ugyanaz a válasz: Ha jól nézel ki vagy tudod, hogy kell csajozni, akkor könnyű. Ha nem, akkor nem. Nincs egy olyan hely sem, ahol könnyebb lesz, ha nincs benned semmi plusz.
4/17 Interferencia válasza:
Azért könnyebb, mint egy mérnökesten, mivel valószínűleg többségben lesznek a lányok.
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, hova, de ne ronts el mások szórakozását.
6/17 anonim válasza:
Kérdező, szerintem pedig próbáld meg. Tuti, hogy több nő van tánctanfolyamon, mint férfi. Adj egy esélyt.
Az pedig, hogy ha nem vagy egy Brad Pitt, akkor esélyed sincs, ez egy baromság, megkeseredett lúzerek írnak ilyet, ne ülj fel nekik.
Én sem vagyok egy adonisz, és nagyszerű menyasszonyom van. Csinos, szép arcú, okos, művelt, kedves, és minden nagyon jó vele.
27/F
7/17 anonim válasza:
Ahová én jártam táncolni, oda is jött egy-két csajozni vágyó figura, de igen hamar le is morzsolódtak, mert lepattantintották a lányok, beleértve magamat is. Ha nem elsősorban a tánctanulásért mész, az gyorsan kiderül, és az egyáltalán nem szimpatikus az ellenkező nem számára.
8/17 anonim válasza:
Esély minden hol van. Tánctanulás közben, lett kapcsolatom.
9/17 anonim válasza:
"Én sem vagyok egy adonisz, és nagyszerű menyasszonyom van. Csinos, szép arcú, okos, művelt, kedves, és minden nagyon jó vele."
Ez ugye tudod, hogy csak a férfi oldalnak szép sztori? Nőként azt látom, hogy egy csinos, szép arcú, művelt, okos, kedves lánynak sem jut Adonisz? Akkor kinek?
Ezt csak azért mondom, mert te kiemelted, hogy jó csaj.
10/17 anonim válasza:
#9: Igazából egy sima kamusztori. Egy csinos, szép arcú, művelt, okos és kedves lánynak olyan pasi jut, amilyet csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!