Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyie könnyű barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyie könnyű barátnőt szerezni egy tánc tanfolyamon? 24/f

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kamu a sztori, de nyugodtan vígasztaljátok magatokat azzal, ha így könnyebb nektek.

Az, hogy nem vagyon egy adonisz, nem jelenti azt, hogy ronda vagyok, csupán átlagos külsejű. (Értsd: magas, vékony, szemüveges, átlagos arcú).

Azt nem mondtam, hogy a szakmai pályafutásom, munkahelyi beosztásom is átlagos. Szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk, én örülök, hogy több üresfejű lány után megtaláltam Őt.

Ja, az adoniszok? Köszönik, azok is megvannak. Őket majd lehalásszák a plázacicák, az agyonszolizott műnők. Jó lesz az adonisz a háznál, kb. a második gyerek megszületéséig, utána már máshol fogja keresgélni azt, ami boldoggá teszi. (De nem baj, zsák meg a foltja...)

Oda még egyetlen nagyokos sem jutott el, hogy NEM MINDEN A BAROMI JÓKÉPŰ PASI?

(És hogy a baromi jóképű, és a hányadékul ronda között vannak fokozatok?)

De nem is baj,

2018. ápr. 28. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Tehát ha valaki baromi jóképű férfi, akkor csak egy szar alak lehet? Aki meg átlagos, az mind angyal?

Lányokra ez vajon miért nem igaz, hogy a szépek mind gonoszak, a csúnyák meg melletted állnak jóban-rosszban?

2018. ápr. 28. 14:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Tanfolyamon általában többségben vannak a szingli csajok. Simán lehet belőle valami, mivel nem kizárólag a pasik mennek oda ismerkedési céllal. Ennek ellenére ha a tánc teljesen hidegen hagy és a csajok bámulása miatt nem tudsz az órára koncentrálni, az hosszú távon nem lesz előnyös.

Én azt ajánlom, hogy motivációtól függetlenül mindenképp iratkozz be egy tanfolyamra. Szexi ha egy pasi tud táncolni, és ezen kívül még rengeteg előnye van a tánctudásnak.

Egy táncos:)

2018. ápr. 28. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:

A tanfolyamokon jelentősen több szingli lány van, mint pasi. Ráadásul nem csak a fèrfiak jelentkeznek ismerkedési szándékkal. Viszont ha csak a csajozás miatt jelentkezel, az hamar ki fog derülni és hosszú távon nem kifizetődő.

Ennek ellenére én azt mondom, hogy mindenképpen iratkozz be. Benne van a pakliban, hogy találsz magad mellé egy lányt, de a tánctudásnak rengeteg hasznos hozománya van még. Szexi ha egy pasi tud táncolni.

Egy táncos:)

2018. ápr. 28. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt hittem kidobott a rendszer és nem küldte el az előző választ. Na nem baj:,D

Egy informatikai analfabéta táncos

2018. ápr. 28. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért beiratkozni egy tánctanfolyamra, hogy csajozhass... szánalmas.
2018. ápr. 29. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne szánalmas?

Kérdező: egy próbat megér a dolog;)

2018. ápr. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!