Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek autóvezetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek autóvezetés közben lehet irkálni egész nap, nagyjából hiba mentesen. Vagy hazudik?

Figyelt kérdés

A neten ismerkedem egy férfivel aki elmondása szerint sofőr.

Igaz hogy viszonylag lassan,de egész nap tud írkálni!

2019. ápr. 9. 10:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Remek.🙈

Ez az én formám.😀

2019. ápr. 9. 10:53
 12/27 anonim ***** válasza:
48%

Ha irkál akkor azt jelenti,hogy Te is írsz Neki.

Lehet,hogy nem akar válasz nélkül hagyni az ismerkedési időszakban, ezért reagál akár vezetés közben is.

Én a helyedben nem írnék Neki napközben. Kérdezz rá,hogy mikor nem vezet, és akkor folytassátok.

A munkájáról pedig az alap dolgok közé tartozik beszélni az ismerkedés elején is,tehát nyugodtan kérdez rá ezt hogy oldja meg.

Én már csak azért sem írogatnék így mert félreérthető is lehet egy félszavas, odavetett reagálás.

Gondolom ha valamennyire szimpatikusak vagytok egymásnak úgyis találkoztok, akkor beszéljétek ezt át.

2019. ápr. 9. 10:59
 13/27 anonim ***** válasza:
A viszonylag lassan jelentheti azt,hogy akkor ír mikor megâll a lámpánál,vagy kiszáll a kocsiból,leadja az árut,számlára vár,esetleg vár valakire stb..Attól függően milyen sofőr.Szóval nem lesz mindenki azonnal egy felelőtlen görény.
2019. ápr. 9. 11:01
 14/27 A kérdező kommentje:

A lassan ír alatt 1-10 perc közötti időre kell gondolni.

Volt hogy én nem írtam,ő akkor is írt.

2019. ápr. 9. 11:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Minden telefonon van már beszédfelismerő alkalmazás, egészen jól működik. Én így szoktam bevásárlólistát írni, hogy bediktálom a telefonnak :)

Vagy esetleg önvezető autóval jár :D

2019. ápr. 9. 11:24
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Minap majdnem egy ilyen f-szláda miatt haltunk meg...teper 100al és közben egyik kezében telefon és pötyög és olvassa B---SSZAMEG.
2019. ápr. 9. 11:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős, mi kb 2 hete jártunk úgy, hogy valami ****** mikrobuszos majdnem belénk jött hátulról, miközben vártuk, hogy balra kanyarodhassunk, mert a telefonját nyomkodta. Centikkel tudott elkerülni minket úgy, hogy bement az útszéli kavicsba. Egy rokonom egy ilyen szrdarab miatt hunyt el. Az ilyet vaslapáttal kéne kezelni.

2019. ápr. 9. 12:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Igen lehetséges, mindenki olyan állszent itt, közben meg ugyanúgy pötyögi a messzengeren, smsben az üziket, vagy épp telefonál. Hagyjátok már magatokat...

Kamionokban mára már alap a távolságtartó, sávtartó, aszissztens.... plussz még jó pár ilyen dolog. Felmegy autópályára, belöki a tempomatot aztán gurul 80 al. Közben csomó mindent tud csinálni.

Nem vagyok sofőr még mielőtt valaki elkezd szidni. Egyébként van hogy írok vezetés közben, akkor is hibátlanul. Mert számomra fontos hogy helyesen írjak, még ha jobban is oda kell figyelni, vagy valamit kitörölni...

2019. ápr. 9. 12:42
 19/27 anonim ***** válasza:
Külföldön dolgozik?
2019. ápr. 9. 13:01
 20/27 A kérdező kommentje:

Itthon belföldön,kisteherrel.

Azt megérteném hogy néha tud írni,de egész nap?

Hogy lehet vezetni meg írni egyszerre??

2019. ápr. 9. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!