Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni, ha az egesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha az egesz világ ellenunk van?

Figyelt kérdés

Meg 21 evesen jöttem ossze az akkori baratommal, egyutt voltunk tobb, mint 5 evet.. majd szakitottunk. De nem rosszban váltunk el. Nem egyeztek a celjaink, igy jobbnak lattuk, ha kulon folytatjuk utunkat. Nagyon jo, kiegyensulyozott kapcsolat volt, meg tudtunk beszelni mindent, tokeles volt a szex, jartunk kikapcsolodni, csalad, baratok szerettek minket, mindenki szemében mi voltunk a tokeletes pár. Elotte se, azota se eltem ilyen kapcsolatban, szamomra a legtokeletesebb volt, nagyon sokaig sirattam is, megviselt a szakitas.

Idovel voltak uj kapcsolataim, de csak par honapig tartottak es senki irant nem ereztem azt, mint iranta.

Ugy hozta az elet, hogy 3 honappal ezelott elkezdtunk ujra beszelgetni.

Vissza koltozz a varosba, ahol en is lakom es ahonnet elindult anno az

,,elet surujebe". Ossze futottunk, azota is talalkozgazunk heti nehanyszor, randik, vacsorak, mindefele programokon részt veszunk, rengeteget beszelgetunk, megismerjuk a masik uj enjet es nagyon elvezzuk egymás tarsasagat, ugy erzem boldog vagyok, ha vele lehetek es el is tudom mellette kepzelni a jovomet.

Nem jarunk, egyelore csak talalkozgatunk.

Van egy nagy bokkeno.. egy zavaro dolog, ami mindkettonket nagyon frusztrál.

Egyikikunk csaladja, baratai, ismerosei se toleraljak, hogy ujra egymasra talaltunk, holott anno imadtak bennunket egyutt. (Vagy csupan szinjatek volt?!)

Szerintuk kar ujra kezdeni, mikor egyszer vege lett es semmi jo nem fog ebbol ki sulni. Ez mindkettonknel nagyon ra nyomja a belyeget a kozos,, eletunkre", ha mondhatom igy es nem tudjuk mi tevok legyunk. Hiaba hangoztatjuk, hogy egyelore csak megismerjuk a masikat, nem kell egyből a sirunkat asniuk. Ha egyszer ugy is alakul, hogy jarni fogunk, fogalmam sincs kezdjek majd azzal a tudattal, hogy senki nem szeretne minket egyutt latni. Tudnatok valami tamacsot adni? :(

31N

2019. márc. 27. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"Egyikikunk csaladja, baratai, ismerosei se toleraljak ..."..."31N" Igen, igen. ÉS??????
2019. márc. 27. 17:44
 2/9 LazyJones ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom mondani tanácsként, hogy tanácsot adni, fintorogni, beleszólni, véleményezni mindenki tud. Tudod, mit nem tud senki más? Élni a te életedet. Úgyhogy éld, ahogy akarod, a következményeivel együtt.
2019. márc. 27. 17:46
 3/9 A kérdező kommentje:

1#

Ezzel azt akartam mondani, hogy az ember eleteben nem egyszer fordul elo, hogy egy csaladi esemenyen, barati osszejovetelen a parjaval szeretne megjelenni.

Na most egy ilyen szituacio eleg kellemetlen lenne mindenki szamara. Mi ketten tisztaban lennenk vele, hogy az a sok kedves szo, bok mind csak kamu, vagy lehet eleve nem is szivesen latnanak minket.

Beszelgetni nem tudnek senkivel, milyen boldog vagyok a szerelmemmel, mert keseru lenne a szajuk ize... Levegove pedig nem fogom valtoztatni a parom( ha egyszer az lesz). Illetve tudom, hogy neki is kellemetlen lenne.

A csaladom pl. sajnos nagyon regi modi. Ami szerintuk egyszer tonkre ment, sose lesz mar jo. Baratok is igy gondolkodnak... Senki ellen nem szeretnek fordulni, de valamilyen modon szeretnem megvedi kettonket.

Hiaba probalom ertelmes, felnottek modjara megbeszelni, hogy ez nekem/ nekünk jo, csak a pocskondiazas megy.

2019. márc. 27. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem.sza*** le, hogy az ismeros meg az ismerose, meg a Pistike mit gondol???!!! Felnottek vagytok!

31n

2019. márc. 27. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Kinōni az ilyen gyerekes picsogásokból. Nincs ellened az egész világ, ne drámázd már túl-,-.
2019. márc. 27. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha most újraismerkedtek tisztázni kéne azokat a dolgokat amik miatt anno szakítottatok. Mert ha azok még fennállnak kár lenne előre inni a medve bőrére. Ha adott esetben a dolgok változtak es már ugyanazojat akarjátok az élettől és más probléma nem volt próbáljátok meg.

Alik IGAZI barátok, még ha nem is értik meg, nem értenek egyet, el fogják fogadni idővel. Csak egy személyes példa: az egyik volt legjobb barátnőmet megcsalta a volt pasija. Én elleneztem. Megmondtam neki hogy aggódom érte és hülye ha belemegy hogy megbocsát. Megbocsátott a fickónak és együtt voltak utána meg sokáig. Én nem hiszek a megcsalás utáni második esélyben. Nem tartottam soha jó ötletnek hogy megpróbálják. És nem is titkoltam pusztán mert féltettem a barátnőmet. De a barátságunkon ez nem változtatott es végül a barátjával is összehaverkodtunk. Nem tetszett az ötlet de elfogadtam. És ott voltam mellette. Már nem vagyunk barátok de nem emiatt, az a mi dolgunk, se kapcsolat se más arra nem volt hatással.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy akik tényleg a barátaitok azok emiatt nem fognak tőled elpártolni, nem lesznek kevésbé őszinték. Udvariasak lehet hogy lesznek mert megpróbálják paládtolni hogy nem örülnek és nem fognak nyíltan, előtte a képedbe ordítani de idővel hozzászoknak.

A család szintúgy.

2019. márc. 27. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyit tudok mondani, hogy NEM KELL megfelelned senkinek. A családodnak sem. A Te életedben Te vagy a főnök és ha Ti szeretitek egymást; akkor azt ha valaki pusztán azért nem tudja elfogadni, mert "jajj mit fognak szólni a Pistáék"; akkor tessék beleszrni. Egy életed van, ne cseszd el és merj magadnak élni. Ez nem bűntény, hanem érzelmek és ha ezzel valakinek baja van, az az ő baja legyen, Te meg légy boldog. Képlet kész.
2019. márc. 27. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Annyi a beleszólásom a 7. válaszoló és a kérdező dolgába,hogy a saját életedben sem vagy te a főnök,még akkor sem ha ezt váltig állítod. Ad2)A kérdező iratkozzon be egy nyelvtanfolyamra(magyar),és az irodalmi fogalmazási ismereteit is bővítse kicsit.
2019. márc. 28. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy a Te életedben más a főnök (ami nagy baj), az enyémben én. Szeirntem teljesen helytálló a hetes hsz.
2019. márc. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!