Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak legnagyobb félelme, hogy a nők önállóak lesznek és nem fognak függni semmiben a férfi egyedtől?
Röviden: Nem.
Ha bármelyik fél függ a másiktól, az már nem egy "kapcsolat" hanem függési viszony. A kapcsolat feltételezi a döntés szabadságát az én értelmezésemben.
Amúgy biztos vannak olyan férfiak akik erre játszanak, és e miatt félnek a függés megszűnésétől, de fogalmam sincs, hogy a társadalom hány százalékát teszik ki (szerintem elég kicsit). Nagyapám generációja nőtt még fel ilyen függési viszonyokban, neki ez egy pánikhelyzet, hogy a hozzátartozói nem függnek tőle, és a feleségét is hasonló függési viszonyban tartotta. Szerintem ezek az "őstulkok" már kihalófélben vannak... (nagyhatalmú csúcsvezetők esetében tudok még ilyen pasáskodási kényszert elképzelni családon belül)
Nem független egyik nem sem, szükségünk van egymásra.
A média sugallta, hogy a nők legyenek "önállóak".
Miért? Mert ez a lobbi érdeke.
Eredménye? Sok 30+-os, magát rojtosra k*féltetett vén tyúk, akik azt hiszik, hogy az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek.
Ettől félni?
Kifejezetten jót lehet rajtuk röhögni, amikor mennek a "csajokkal" bulizni 35+ évesen, tiniknek való ruhákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!