Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai fázisban normális ha bejelenti a srác hogy mikor fog szexelni az exével?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal akit nagyon kedvelek, de lefeküdni még nem szeretnék vele. Nem beszéltünk még róla hogy ki mit vár ettől az egésztől, vagy hogy egymás mellett mással ki mit csinálhat, pont ezért vagyok most "bajban". Mondta ugyanis tegnap hogy erre a hétre hívta az exe szexelni. Nagyon fáj, pedig tudom hogy semmi közöm hozzá, meg nem tudom befolyásolni. Fogalmam sincs egyébként hogy a srác fog-e menni, amikor próbáltam róla beszélni elpoénkodta az egészet. Odáig se jutottunk el hogy rákérdezzek. Mondhatjuk hogy összevesztünk, azóta nem is igazán beszélünk. Őszintén, van még értelme foglalkozni vele? Sose voltam még ilyen helyzetben, nagyon tanácstalan vagyok2019. ápr. 8. 21:49
11/12 anonim válasza:
Persze, a te szinteden normális.
12/12 anonim válasza:
Mégis mi értelme lenne ezután foglalkozni vele? Őszintén nem értem néha az embereket, miért merül fel egyáltalán valakiben, hogy ez után folytatni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!