Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a srác ennyire fukar?
Figyelt kérdés
Találkozgatunk ezzel a fiúval már egy ideje, és minden jó, azon kívül, hogy ő iszonyú spórolós. Mindig csak sétálni hív, vagy hogy nézzünk meg valamit a városban. Ha mondom, hogy üljünk be valahova, húzza a száját, kivéve ha én hívom meg. Nem azt várom, hogy mindig ő fizessen, csak hogy felváltva hívjuk meg egymást erre-arra. Szerintetek ez olyan nagy elvárás? Egyébként nem az a gond, hogy nincs pénze, másfélszer annyit keres, mint én.
Én is a felváltva fizetés híve vagyok, szóval az hogy én fizessek mindent kiverné a biztosítékot :D
És ha közben éhes leszel akkor is sétálgassatok? Értem, hogy nem a pénz miatt kell együtt lenni de könyörgöm.. :D
2016. júl. 18. 07:17
2/11 anonim válasza:
Ha ezt valaki mindennap, minden egyes találkozás alkalmával eljátssza akkor a gatyája is rámegy, annyi pénz nem marad a zsebében , hogy a kutyák oldalba h*ugyozzák .
2016. júl. 18. 07:19
3/11 anonim válasza:
A kereset relatív, amíg nem tudod a másik oldalon mennyi pénz folyik el felesleges megítélned a költségvetését. Egyébként meg próbáld meg finoman jelezni felé, hogy lassan elkopik a cipőd a sétálgatástól, így az újat neki kellene már fizetnie.
2016. júl. 18. 07:31
4/11 anonim válasza:
Azért vicc, hogy akárhányszor fizetős helyre mentek te fizetsz neki eszébe se jut, hogy legalább a saját részét kifizesse
2016. júl. 18. 07:34
5/11 anonim válasza:
Ha még az automatás kávét is sajnálja Tőled,hagyd a francba,ha otthon nem ehhez szoktál,mert később csak rosszabb lesz.Pár női ismerősöm tud erről nyilatkozni.
2016. júl. 18. 07:37
6/11 A kérdező kommentje:
Általában csak egy fagyiról vagy kávéról van szó, ne nagy dolgokat képzeljetek el! Ha véletlenül mégis eszünk valamit, akkor hajlandó osztozni, bár azt is elég érdekesen. Múltkor ettünk 2 gyrost, 2 üdítővel, és mikor kérdeztem, hogy fizessünk, rögtön vállalkozott, hogy ő fizeti az üdítőket. Plusz utálja a borravalót, azon a 100 forinton is piszkálódott, amit én adtam, hogy milyen fölösleges, meg gyorséttermbe amúgy se divat.
És nem tudom elképzelni, hogy anyagi gondjai legyenek, jól keres, és a haverjával közösen fizetik az albérletet és minden költséget. Hitel, autó nincs.
2016. júl. 18. 08:19
7/11 anonim válasza:
Egyszerűen fösvény. Ennyi a magyarázat. De azért az vicc, hogy ő egyből az üdítőt stoppolta le. A saját kajáját és innivalóját kellett volna fizetnie. Idióta vicc az ember. Dobd a francba.
2016. júl. 18. 08:35
8/11 anonim válasza:
Tobb ismerosomnek volt hasonlo pasija..a legjobb mikor a pasi meghivta a csajt a szulinapja alakalmabol vacsizni ,majd benyogte a fizetesnel: ohh nincs nala a penztarcaja...a csaj szova tette ,hogy kezd unalmas lenni ez a szoveg?.. Erre hirtelen elokerult es kifizette!
Sztem o ilyen fukar tipus. De probald megbeszelni vele!
2016. júl. 18. 08:57
9/11 anonim válasza:
Fizeti az üdítőket :DD
Szerintem hagyd ott, ne pazarolj rá több időt. Ismertem én is olyan srácot, aki 300 forintot is sajnált volna egy cappuccinora.
2016. júl. 18. 09:12
10/11 anonim válasza:
Csinálj neki 5000 forintos számlát és utána közöld, hogy most "éppp nem akarsz tőle semmit", majd meséld el mindenkinek, mennyire jó volt lehúzni. Undorító egy világ ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!