Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen komplexusos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen komplexusos a férfiak többsége, hogy bepisilnek egy sikeres nőtől?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

már miért lenne attól férfi? :D rengeteg sikeres nő ráadásul rohadt szép és nőies is :D édes istenem XD

nem, nem kell kihangsúlyozniuk egyébként a nőiességüket, csakhogy a degenerált pasiknak tetszenek :D pont ezért van köztük sok olyan és ez rohadt szomorú, hogy ezért...

2019. ápr. 8. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Itt nem arról van szó, hogy ajnározni kell a sikeres nőket. De legalább a lehúzást hagyjuk már el. Nem kell ajnározni, de ismerje el a munkámat, örüljön a sikereimnek és támogasson, mint ahogy én is őt. És igen, akkor is ha olyan dolgot érek el, amit ő mondjuk még nem tudott. Akinek nem alap dolog ez egy nő felé, az szerintem bújjon el. Azt gondolná az ember, hogy ez természetes egy kapcsolatban, de nagyon kevés férfit ismerek akinek ez megy. Általában tényleg a folyamatos önbizalomrombolás és mérgezés megy, folyamatosan érezteti a párjával, hogy amit csinál nem is jó, amit elér az nem is nagy dolog. Nem tudom nektek férfiaknak hogy esne, ha a barátnőtök így állna bármilyen sikeretekhez.
2019. ápr. 8. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

A sikeres nő az mitől okos ?

Az a nő is érezhet sikert akinek van egy normális 150 nettos keresete amiből egyedül álló anyaként még gyerekét is fentartja...

A sikeres nőt nem pénzben vagy magas beosztásokban esetleg elvégzett megszerzett papírok alapján kell érteni .. A sikeres nő nem akar uralkodni ha nem az egyensúlyra vágyik .

2019. ápr. 9. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Jöhetnek a sikeres nők, de valahogy nem mernek. Hát nem érdekes?:D
2019. ápr. 9. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit értünk sikeres nő alatt? Mert valamiért itt a gyakorin az az elmélet, hogy sikeres, csak a 3 diplomás, 4 nyelvvizsgával rendelkező minimun multis középvezető lehet...

Sikeres az aki meg van elégedve az életével és boldog. Ez lehet egy házartásbeli 4 gyerekes anyuka, egy cukrász vagy általános iskolai tanár is.

Egyébként egy kezemen meg tudom számolni hány olyan nővel találkoztam aki a gyakoris értelemben véve sikeres. De boldog egyik sem volt...

2019. ápr. 10. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!