Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek azért nincs barátnőm, mert Stargate és Star Wars rajongó vagyok? 21/F
Az a gond, hogy a szemem miatt nem mehettek jogsira, mert kiszórtak az alkalmaságiról, igy kocsival sem tudok csajozni, és a falunkba a lányok az olyanokat kedvelik, akiknek 20 milkás mercedesük van.
Én meg csak a Stargate-ről, és a Star Wars-ról tudok beszélni. Kivülről tudom az űrhajók adatait.
Lol. Ember, inkább önbizalomhiány miatt nincs barátnőd. Szedd össze magad, meg aztán ha más témáról is próbálsz beszélni, nyert ügyed lesz. Elég megpróbálni másról beszélni. Azok a csajok meg akik a 20 millás SL Mercedesre buknak és a pénzre, hát nem feltétlenül okosak, maximum számítók.
Azt meg nem értem, mért pont az lenne a baj, hogy Stargate és Star Wars rajongó vagy. Én inkább utóbbit preferálom, de üdv a klubban, 18/L. ;P
Azzal nincs semmi gáz ha SW meg SG fan vagy. De tényleg unalmas tud lenni ha csak arról beszélsz. Biztos nincs semmi más ami érdekel?
Nincs a falutokba egy normális lány se?
Munkahely? Főiskola? Ahová bejársz?
Nyisd ki bátran a szemed biztos lesz valaki aki megért és te is tudsz hozzá alkalmazkodni
ezen a kérdésen akkorát röhögtem amikor elolvastam xd
na mindegy, ilyen emberek is vannak, az biztos, hogy ezentúl sosem fogom a haveormat kockának hívni, hozzád képest ő egy nulla xd
Én lány vagyok és nagyon szeretem a Star Wars-t, szóval ilyen is van ezen a bolygón. Centauri csigák...
Hogy legyen még egy témád, olvasd el mondjuk a Büszkeség és Balítéletet + tanulj meg táncolni és elbűvölöd a lányokat autó nélkül is. 30L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!