Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos vagyok — photofeeler és több lány szerint is, akiknek mutattam képet — miért nincs matchem Tinderen?
Ugye nyilván a nagyon jó pasiknak — 8-9/10 — sok matchük van. Én 5/10 vagyok, ami nyilván kevésbé vonzó, de nem úgy kéne, hogy nekem mondjuk a jó pasik matcheinek a fele nekem is összejöjjön?
Vagy esetleg az van, amit minden nő tagad, hogy az ízlésük bizony nagyon hasonló, csak a legvonzóbb 20%-ot húzzák jobbra, mert a többieket nem tartják vonzónsk?
Lányoknál sokkal kisebb a szórás. Nyilván nem olyan sikeres egy átlag lány, mint egy insta-modell, de azért kap matcheket. Nincs ilyen “mindent vagy semmit”, van “középosztály”, ha úgy tetszik.
Kedves 18. válaszoló!
Ne haragudj, de nem töltenék föl ismerőseimről képeket, akikre gondoltam, ezek azért privát dolgok. De ez a téma pont olyan, amiben sokféle igazság lehet, itt nyilván mindenkinek igaza van valamennyire, hiszen mindenki saját tapasztalatából beszél. Én bizony határozottan ismerek olyat a környezetemből, aki a személyisége miatt mágnesként vonzza a nőket, (a magyar szintnek megfelelő) középosztálybeli, 30-as évei közepén jár, elég heges az arca, pocakos is, alacsony is, de a személyisége ezt annyira ellensúlyozza (tényleg halál jó arc a pali), hogy mindig a legjobb nőkkel látni.
Az én tapasztalatom az, hogy a női nem számára a személyiség sokkal fontosabb, mint a férfiaknak a nő személyisége. Meg úgy vélem, a nők a külsőt is jóval kevésbé veszik figyelembe, mint mi férfiak. Ha nem így lenne, a nők is állandóan arról beszélgetnének a barátnőikkel, hogy "úú de jó faszi ez, de beleülnék" vagy hasonló szövegek csak női kiadásban :D ez csak egy elcsépelt, de igen szemléletes példa volt. Nem véletlenül mondják azt a közhelyet, hogy pénz meg duma. Erre is bőven látok ellenpéldát, amikor nők magasról tesznek valaki pénzére, aki mondjuk egy nyámnyila, félénk, tesze-tosza alak. Nincs erre örök érvényű igazság szerintem, mindenki azt mond, amit tapasztal. De ebben a tekintetben mindig is örültem, hogy férfinak születtem, mert egyrészt 40 fölött sem kell attól tartani, mint a nőknek, hogy "mi lesz velem, öregszem, és már nem vagyok olyan vonzó", másrészt nem kell ANNYI IDŐT a tükör előtt ülni és szépítkezni, hogy növeljem az önbizalmam... a hangsúly az ANNYI-n van, mert aki pasi létére ronggyá szépítgeti magát, az már tudjuk, hogy a selyemhernyó kategória. Ezek ilyen sztereotípiák, de minden sztereotípiában, közhelyben, viccben van részigazság, ezek nem véletlenül születtek meg a köztudatban.
Azért beszéltem végig másokról, mert személyes példával nem tudok előrukkolni, én mindig belebonyolódtam valahogy egy kapcsolatba, vagy "kapcsolatszerű" viszonyba, immár hetedik éve. Személyes példának talán azt tudom elmondani, hogy a csajok addig kemények, amíg a pali teper értük, meg akarja őket hódítani, a kapcsolatban viszont százszor sebezhetőbbek mint a hímek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!