Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha átlagos vagyok — photofeele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagos vagyok — photofeeler és több lány szerint is, akiknek mutattam képet — miért nincs matchem Tinderen?

Figyelt kérdés

Ugye nyilván a nagyon jó pasiknak — 8-9/10 — sok matchük van. Én 5/10 vagyok, ami nyilván kevésbé vonzó, de nem úgy kéne, hogy nekem mondjuk a jó pasik matcheinek a fele nekem is összejöjjön?

Vagy esetleg az van, amit minden nő tagad, hogy az ízlésük bizony nagyon hasonló, csak a legvonzóbb 20%-ot húzzák jobbra, mert a többieket nem tartják vonzónsk?

Lányoknál sokkal kisebb a szórás. Nyilván nem olyan sikeres egy átlag lány, mint egy insta-modell, de azért kap matcheket. Nincs ilyen “mindent vagy semmit”, van “középosztály”, ha úgy tetszik.

2019. márc. 31. 12:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
10/10-es lányok szerintem nem léteznek, ahogy 10/10-es férfiak sem. Mindenesetre örülünk a sikerednek, illetve annak, hogy megosztod velünk. Legközelebb talán a kérdésre adott válasszal is megtisztelsz minket.
2019. ápr. 8. 22:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Mi a fene az a "fotóérző"? Valami esztéta? :D
2019. ápr. 9. 15:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves 18. válaszoló!

Ne haragudj, de nem töltenék föl ismerőseimről képeket, akikre gondoltam, ezek azért privát dolgok. De ez a téma pont olyan, amiben sokféle igazság lehet, itt nyilván mindenkinek igaza van valamennyire, hiszen mindenki saját tapasztalatából beszél. Én bizony határozottan ismerek olyat a környezetemből, aki a személyisége miatt mágnesként vonzza a nőket, (a magyar szintnek megfelelő) középosztálybeli, 30-as évei közepén jár, elég heges az arca, pocakos is, alacsony is, de a személyisége ezt annyira ellensúlyozza (tényleg halál jó arc a pali), hogy mindig a legjobb nőkkel látni.

Az én tapasztalatom az, hogy a női nem számára a személyiség sokkal fontosabb, mint a férfiaknak a nő személyisége. Meg úgy vélem, a nők a külsőt is jóval kevésbé veszik figyelembe, mint mi férfiak. Ha nem így lenne, a nők is állandóan arról beszélgetnének a barátnőikkel, hogy "úú de jó faszi ez, de beleülnék" vagy hasonló szövegek csak női kiadásban :D ez csak egy elcsépelt, de igen szemléletes példa volt. Nem véletlenül mondják azt a közhelyet, hogy pénz meg duma. Erre is bőven látok ellenpéldát, amikor nők magasról tesznek valaki pénzére, aki mondjuk egy nyámnyila, félénk, tesze-tosza alak. Nincs erre örök érvényű igazság szerintem, mindenki azt mond, amit tapasztal. De ebben a tekintetben mindig is örültem, hogy férfinak születtem, mert egyrészt 40 fölött sem kell attól tartani, mint a nőknek, hogy "mi lesz velem, öregszem, és már nem vagyok olyan vonzó", másrészt nem kell ANNYI IDŐT a tükör előtt ülni és szépítkezni, hogy növeljem az önbizalmam... a hangsúly az ANNYI-n van, mert aki pasi létére ronggyá szépítgeti magát, az már tudjuk, hogy a selyemhernyó kategória. Ezek ilyen sztereotípiák, de minden sztereotípiában, közhelyben, viccben van részigazság, ezek nem véletlenül születtek meg a köztudatban.

Azért beszéltem végig másokról, mert személyes példával nem tudok előrukkolni, én mindig belebonyolódtam valahogy egy kapcsolatba, vagy "kapcsolatszerű" viszonyba, immár hetedik éve. Személyes példának talán azt tudom elmondani, hogy a csajok addig kemények, amíg a pali teper értük, meg akarja őket hódítani, a kapcsolatban viszont százszor sebezhetőbbek mint a hímek.

2019. máj. 23. 01:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, rosszul fogalmaztam: a nők számára NEM a személyiség számít jobban, mint a férfiak esetén, hanem a KÜLSŐ számít KEVÉSBÉ. Így akartam fogalmazni.
2019. máj. 23. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!