Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha átlagos vagyok — photofeele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átlagos vagyok — photofeeler és több lány szerint is, akiknek mutattam képet — miért nincs matchem Tinderen?

Figyelt kérdés

Ugye nyilván a nagyon jó pasiknak — 8-9/10 — sok matchük van. Én 5/10 vagyok, ami nyilván kevésbé vonzó, de nem úgy kéne, hogy nekem mondjuk a jó pasik matcheinek a fele nekem is összejöjjön?

Vagy esetleg az van, amit minden nő tagad, hogy az ízlésük bizony nagyon hasonló, csak a legvonzóbb 20%-ot húzzák jobbra, mert a többieket nem tartják vonzónsk?

Lányoknál sokkal kisebb a szórás. Nyilván nem olyan sikeres egy átlag lány, mint egy insta-modell, de azért kap matcheket. Nincs ilyen “mindent vagy semmit”, van “középosztály”, ha úgy tetszik.

2019. márc. 31. 12:09
1 2 3
 11/24 Rockarc ***** válasza:

Tehat mindketto. Az megnyugtatna, hogy nem randiztam senkivel a GYK-rol? Pedig van jopar ember, akit kedvelek innen. Hatha ez segitene atertekelni a motivaciom. Engem nem zavar, ha te pont az ellenkezojet irod a velemenyemnek, nem vagyunk egyformak.

Amugy meg batran irhatsz privatot, ha nem tetszik valami, bar azzal mar vallalnod kene az anonim accountod.

43F, meg mindig ;)

2019. márc. 31. 15:51
 12/24 anonim ***** válasza:

#11: Tehát nem mindkettő, hanem mindkettő hiánya.

Nem nyugtat meg, mert eddig sem voltam ideges. Újra leírom, hogy megértsd: Szimplán unalmas ez az átlátszó szöveg.

Engem sem zavar, ha valaki az ellenkezőjét írja, mint én, ha nem ennyire átlátszótan teszi. Folyamatosan itt lógsz, miközben beleszövöd a szövegeidbe, hogy milyen jól csajoztál. Tök jó, okés, de akkor épp miért nem azzal vagy elfoglalva? Hol van az a lány, aki elvisel? Ja, hogy a valóságban ez mégsem megy, mert ott nem elég ez a szöveg?

Mi köze az aninimitáshoz a véleményemnek? Ha vállalom a nevem, akkor jobban igazam lesz vagy mi?

Na ne már, hogy újra nem öregedtél. Mondjuk az erős, hogy 43 évesen képtelen vagy megindokolni, hogy miért írod oda folyamatosan a korod. Ha nem egy társkeresőként használod az oldalt, teljesen irreleváns a korod.

2019. márc. 31. 16:02
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem cseppet sem irreleváns a kora a válaszadóknak a legtöbb kérdésnél. Ugyanis vannak olyan kérdések, amiknél egy 25 év alatti személy válasza nem sokat nyom a latban. (pl hosszú együttéléssel kapcsolatos, vagy közékorúakkal stb)
2019. márc. 31. 20:29
 14/24 anonim ***** válasza:
20%
#13: Ennél a kérdésnél pl. mennyire volt releváns? Az együttélésnél sem nyom sokat a latba. Lehet, hogy a 25 éves csak 4 éve él együtt, de normálisabban, mint egy 45 éves, aki naponta veri az asszonyt.
2019. márc. 31. 23:08
 15/24 anonim ***** válasza:
# 4/14 vagyok, nagyon le lettem pontozva, pedig ezeket az adatokat nem a kisujjamból szoptam, hanem egy nem rég elvégzett, tudományos igényességű kísérlet eredményei. Sajnos ez az igazság.
2019. ápr. 1. 11:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Társkeresésnél is releváns, mert más korosztályok más-más eséllyel ismerkednek. Nem mindegy, hogy huszonévesen vagy átlagos, vagy negyven évesen. (Utóbbival jelenleg jobban jársz)
2019. ápr. 1. 12:48
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
A képlet valójában nagyon egyszerű. Tévedés az, hogy a nőknél is ugyanannyira csak a külső számít, mint a férfiaknál. Legalábbis a saját tapasztalataim szerint a nők sokkal kevésbé nézik a külsőt, mint a pasik (egyszerűen csak körül kell nézni a nagyvilágban, milyen szuper nőket látni milyen visszataszítónak tűnő palikkal sok esetben). Mi a tanulság ebből? A kevésbé jóképű, átlagos pasik nagy valószínűséggel sokkal könnyebben tudnak személyesen ismerkedni, a felső 20%-ba tartozó jó pasik meg sokkal könnyebben az ilyen társkeresőkön. De én ezt a 20% vs. 80%-os arányt is baromságnak tartom, ez egész egyszerűen nem igaz. Eleve nagyon ritkán találkozok olyanokkal, akik panaszkodnak, hogy nem jön össze nekik valami csaj. Képtelenség, hogy a pasik csaknem 2/3-a ilyen helyzetben lenne, ez egyszerűen képtelenség. A nőknek igenis sokkal kevésbé számít a külső, egy jó személyiséggel vagy stílussal bármilyen nőt le lehet nyűgözni, rengeteg példát látni erre. Személyesen is sokakat ismerek, akik 10/4-es faszik, aztán mégis a legjobb nőkkel volt már életében. El kéne már felejteni ezt a sok siránkozást, és ráfogni minden marhaságra. Itt a háttérben sokkal inkább személyes, egyéni okok húzódnak meg, mintsem egy általános jelenség.
2019. ápr. 7. 01:01
 18/24 anonim ***** válasza:

#17: Naponta jönnek kérdések, amik az általad írt sztori ellentétéről szólnak. 100-ból átlag 1 ismerősöm hoz össze valamit nála jobb nővel. Több olyan férfi ismerősöm van, aki elmúlt 20, próbálkozik, de mégis szűz. Nőből 1, aki vallási okok miatt szűz és 1, akinek semmi sem jó.

Esetleg mutatnál a környezetedből 1-2 olyan párost, akiknél a nő annyival jobban néz ki, mint ahogy állítod?

2019. ápr. 7. 01:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Mert a kiskutya szőrös és nem borotválkozik.

Csajok nem őszinték-jófejségből.

2019. ápr. 8. 19:46
 20/24 anonim ***** válasza:
mondjuk most ezeket végigolvasva akkor örülök, hogy üres profillal is 10/10-es lányokkal is matcheltem... mondjuk szerintem ők csak insta követőket gyűjtöttek :)
2019. ápr. 8. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!