Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos vagyok — photofeeler és több lány szerint is, akiknek mutattam képet — miért nincs matchem Tinderen?
Ugye nyilván a nagyon jó pasiknak — 8-9/10 — sok matchük van. Én 5/10 vagyok, ami nyilván kevésbé vonzó, de nem úgy kéne, hogy nekem mondjuk a jó pasik matcheinek a fele nekem is összejöjjön?
Vagy esetleg az van, amit minden nő tagad, hogy az ízlésük bizony nagyon hasonló, csak a legvonzóbb 20%-ot húzzák jobbra, mert a többieket nem tartják vonzónsk?
Lányoknál sokkal kisebb a szórás. Nyilván nem olyan sikeres egy átlag lány, mint egy insta-modell, de azért kap matcheket. Nincs ilyen “mindent vagy semmit”, van “középosztály”, ha úgy tetszik.
Tehat mindketto. Az megnyugtatna, hogy nem randiztam senkivel a GYK-rol? Pedig van jopar ember, akit kedvelek innen. Hatha ez segitene atertekelni a motivaciom. Engem nem zavar, ha te pont az ellenkezojet irod a velemenyemnek, nem vagyunk egyformak.
Amugy meg batran irhatsz privatot, ha nem tetszik valami, bar azzal mar vallalnod kene az anonim accountod.
43F, meg mindig ;)
#11: Tehát nem mindkettő, hanem mindkettő hiánya.
Nem nyugtat meg, mert eddig sem voltam ideges. Újra leírom, hogy megértsd: Szimplán unalmas ez az átlátszó szöveg.
Engem sem zavar, ha valaki az ellenkezőjét írja, mint én, ha nem ennyire átlátszótan teszi. Folyamatosan itt lógsz, miközben beleszövöd a szövegeidbe, hogy milyen jól csajoztál. Tök jó, okés, de akkor épp miért nem azzal vagy elfoglalva? Hol van az a lány, aki elvisel? Ja, hogy a valóságban ez mégsem megy, mert ott nem elég ez a szöveg?
Mi köze az aninimitáshoz a véleményemnek? Ha vállalom a nevem, akkor jobban igazam lesz vagy mi?
Na ne már, hogy újra nem öregedtél. Mondjuk az erős, hogy 43 évesen képtelen vagy megindokolni, hogy miért írod oda folyamatosan a korod. Ha nem egy társkeresőként használod az oldalt, teljesen irreleváns a korod.
#17: Naponta jönnek kérdések, amik az általad írt sztori ellentétéről szólnak. 100-ból átlag 1 ismerősöm hoz össze valamit nála jobb nővel. Több olyan férfi ismerősöm van, aki elmúlt 20, próbálkozik, de mégis szűz. Nőből 1, aki vallási okok miatt szűz és 1, akinek semmi sem jó.
Esetleg mutatnál a környezetedből 1-2 olyan párost, akiknél a nő annyival jobban néz ki, mint ahogy állítod?
Mert a kiskutya szőrös és nem borotválkozik.
Csajok nem őszinték-jófejségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!