Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiséggel tulajdonságokkal bír egy koreai nő/lány? És mik azok a tulajdonságok amiket szeret egy (fehér) férfiben? És hogyan lehet őket elcsábítani?
Van valakinek tapasztalata?
Először is, nagyon érdekel a kelet ázsiai kultúra, történelem de korea valamiért jobban megtetszet! szinte olyan mint japán és kina keveréke mindkét kultúra elemei megtalálható Koreában + A saját szokásai, szintén az étel, és ital különlegességek is érdekelnek
Másodszor tetszenek az ázsiai lányok, szeretem mikor egy lány nagyon cuki de közben tud szexi is lenni!
A koreai nyelvet pár hónapja tanulom már tudok irni és olvasni + 1-2 szót mondatot össze rakni
Van angol tudásom is
Aki itt kommentel gondolom kb. ismeri a Gangnam stylet, hogy szeretik a plasztikai műtéteket, a divatot, vékonyak, sötét hajúak. Valakire ez biztos igaz is.
Kb. mintha ott a magyarokról eszükbe jut a paprika, a karikás ostor meg a Neoton família. Esetleg Palvin Barbi, aki nem képviseli az összes magyar nőt.
Zárójelben - én ázsiai vagyok, nem koreai, szerintem nem igazán illenek rám a sztereotípiák. Valami igen, de a többség nem.
Ha egy echte magyar nőt akarsz beskatulyázni mert a koreai haverod érdeklődik, mit mondasz rá, milyen az átlag magyar nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!