Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk lányok minek örülnek, hogy lehet magadat a szívükbe lopni?
Én is ilyen lány vagyok, de teljesen. Az hogy nem mutatja ki, mit érez, még nem azt jelenti, hogy semmit se, csak nem tudja kimutatni. Az hogy néha unott arra utal, hogy nem tudja mit kezdjen magával, és gondolom a kimozdulástól, a közösségibb helyekre meneteltől húzza a száját. Lehet sokat volt egyedül, önértékelési problémái is vannak, vagy tömegiszonya.
Én pl. egy kisebb szál rózsának is örülnék, amit aztán a hajamba tűzhetek, miután pl. este elmentünk szórakozni. A szórakozást nem diszkóra értem, valami nyugisabb, de jó eseményre. Pl. fagyizó, kávézó, mozi.
És hogy picit viccesebb, izgalmasabb legyen egy kis szerepezés is belefér. (nem szexuális értelemben)
Azért nem árt tisztázni, hogy ő hogy viszonyul hozzád. Közös ismerőstől kipuhatolni, vagy valami.
Figyeld minden rezdülését, és hangolódj rá!
Ha érzi, hogy fontos neked, megmelengeti a szívét, ebben biztos vagyok. Nagyon óvaos a lány, én is ilyen vagyok. A külvilág szeme előtt megközelíthetetlen vagyok, de pl. most is ismerkedek egy pasival, és bizony nagyon jól esik, mikor érzem, hogy figyel rám. Ha 3 hét után nem lépsz le, az a bizonyíték...legyél kitartó, segíts neki bármiben (főleg lelkileg), és beszélgess vele a problémáiról, ha vannak, ne vedd félvállról.
Majd oké lesz ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!