Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A félénk lányok minek örülnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk lányok minek örülnek, hogy lehet magadat a szívükbe lopni?

Figyelt kérdés
Olyan nehezen mutatja ki az az ominózus lány, hogy minek örül vagy, hogy egyáltalán örül valaminek, hogy gondoltam megkérdezem itt :) (azért ilyen félénk mert sok emberben csalódott és igazából nem bízik senkiben mondta, hogy bennem sem :S (nem a barátnőm csak szeretném ha az lenne :)))
2010. júl. 4. 02:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen lány vagyok, de teljesen. Az hogy nem mutatja ki, mit érez, még nem azt jelenti, hogy semmit se, csak nem tudja kimutatni. Az hogy néha unott arra utal, hogy nem tudja mit kezdjen magával, és gondolom a kimozdulástól, a közösségibb helyekre meneteltől húzza a száját. Lehet sokat volt egyedül, önértékelési problémái is vannak, vagy tömegiszonya.

Én pl. egy kisebb szál rózsának is örülnék, amit aztán a hajamba tűzhetek, miután pl. este elmentünk szórakozni. A szórakozást nem diszkóra értem, valami nyugisabb, de jó eseményre. Pl. fagyizó, kávézó, mozi.

És hogy picit viccesebb, izgalmasabb legyen egy kis szerepezés is belefér. (nem szexuális értelemben)

Azért nem árt tisztázni, hogy ő hogy viszonyul hozzád. Közös ismerőstől kipuhatolni, vagy valami.

2010. júl. 6. 21:14
 12/16 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nincs nagyon közös ismerős mert: A haverom csúnyán elbánt ennek a lánynak a nővérével és igazábol ő volt az egyedüli kapocs tehát nem tudom megkérdezni.
2010. júl. 6. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyeld minden rezdülését, és hangolódj rá!

Ha érzi, hogy fontos neked, megmelengeti a szívét, ebben biztos vagyok. Nagyon óvaos a lány, én is ilyen vagyok. A külvilág szeme előtt megközelíthetetlen vagyok, de pl. most is ismerkedek egy pasival, és bizony nagyon jól esik, mikor érzem, hogy figyel rám. Ha 3 hét után nem lépsz le, az a bizonyíték...legyél kitartó, segíts neki bármiben (főleg lelkileg), és beszélgess vele a problémáiról, ha vannak, ne vedd félvállról.

Majd oké lesz ez:)

2010. júl. 6. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Nah összejöttetek végül?
2015. ápr. 10. 22:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen!! 3 évig voltunk együtt! Ma szakítottunk! Eddig érthetetlen okok miatt :(
2015. jún. 7. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne add fel!
2015. jún. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!