Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek előfordul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek előfordul, hogy egy híres ember, akár színész, zenész, előadó, bármi, egy sima, egyszerű lánnyal jöjjön össze, aki nem "sztár"?

Figyelt kérdés
Én sosem voltam ez a nagy rajongója senkinek, tehát nem terveztem esküvőt fejben egy hírességgel sem. De elgondolkodtam, hogy élő szokott fordulni akár itt az országban? Vagy aki híres,(férfi) , az inkább a saját köreiben keresgél magának párt? Mert egy átlagos lány kevésnek számít neki? :)
2019. márc. 26. 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Úgy van vele, mint egy nem híres, ámde nagyon jól kinéző férfi: mivel bármelyik nőt megkaphatja, csak a legjobbal fogja beérni. Nem kell, hogy sztár legyen a nő, de valami nagyon különlegeset kell nyújtania: nagyon szép, nagyon okos, nagyon kedves, stb.
2019. márc. 26. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sok híres embernek civil a párja. Na meg mi számít híresnek 🤷‍♀️. Ismerek olyat, akinek minden hétre jut fellépése szinte, nem játssza agyon a rádió/tv de a saját stílusában eléggé ismert. A felesége közgazdász 🤷‍♀️.
2019. márc. 26. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Persze. Ha úgy hozza a sors, akkor simán.
2019. márc. 26. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Kapásból egy csomó magyar zenész, színész beugrott, akinek civil párja van. Volt osztálytársnőm orvos, és egy híres zenész srác felesége, már gyerekük is van, nagyon szerelmesek. Ott van Tabáni István, énekes, neki is gyönyörű felesége, gyereke van, nem sokkal azután ismerkedtek meg, hogy befutott a Csillag születikkel. Ott van Máté Péter felesége, a régiek közül, ő is civil, miután elváltak, hozzáment Koós Jánoshoz. Ésatöbbi ésatöbbi.
2019. márc. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!