Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez az álom női test? (KÉP)
#6 nem vagy a legokosabb példány, főképp hogy a 2 lánynak köze nincs egymáshoz. Az egyik egy mell nélküli deszka, aki kinéz egy férfinak, az általam belinkelt meg egy telt, szép testű nő.
Nem vagyok férfi, férfiként miért érdekelne hogy a férfiak milyen testű nőket szeretnek?:D Emberek gondolkozzatok már mielőtt f**zságot beszéltek. Ilyen buták a jövőben kímáljenek, nem tetszik a kérdés = nem válaszolsz
Szerintem valami dagadék pontozgat le mindenkit, akinek savanyú a szőlő. Aki a kérdésre válaszol és nem egy retardált fadarab, az tőlem kapja a zöldet.
Gondolom szilikonmellről se hallottál még. Aki genetikailag vékony annak nincs ekkora szabályos nagy melle.
Ja, és gondolom arról se hallottál még, hogy a szépség mindenkinél mást jelent. Van, akinek ez a csaj gebe, van akinek oké.
Nőként én nem irigylem ezt az alakot. Nagyon vékony. És még mielőtt jönnél, hogy savanyú a szőlő, 159 centi 49 kg, vékony sportos, enyhén izmos alkatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!