Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ilyen egy igazi álom pasi?
Nem rugdosnám ki az ágyamból, de az én szememben az igazi álompasi ennél férfiasabb megjelenésű, illetve jobban szeretem a sötét haj, sötét szem kombót.
20l
Nekem nem épp ilyen, sőt nincs is számomra olyan hogy "álompasi". Jó nyilván vannak 1-2 olyan énekes/színész, aki véleményem szerint nagyon jól néz ki, ha akarjuk, akkor mondhatjuk rá, hogy álompasi, de a való életben ettől független nem az ilyen pasikat keresem. Nem vagyok telhetetlen és nagyravágyó.
Szerintem nincs gond azzal, hogy valakinek van egy "álompasija", akiről fantáziálgat és otthon nézegeti a képét a neten, mindaddig, amíg a való életben is el nem kezdi az ilyen srácokat keresni és élből utasítja vissza az olyanokat, akik ennek nem felelnek meg 100%-ig..
Második, nem írtam, hogy "ez" nem férfias, azt írtam ennél férfiasabbakat szeretek, akiknek van borostája vagy kis szakálla, még markánsabbak a vonásai. Tudod, személyes ízlés.
Nem tetszik kifejezetten az eres kar, de nem is szempont igazából sem pozitív, sem negatív értelemben.
Nők is tegyenek már fel ilyen kérdéseket!
Hadd írják a fiuk is (büszkén), hogy hol kezdődik a jó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!