Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves igazi férfiak! Mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves igazi férfiak! Mitől lesz számotokra vonzó egy nő lelkileg? Milyen az álom nő viselkedése és lelke?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerény,kedves,vicces,megértő,megbízható!nem okoskodó nem kacérkodó nem mutatja másnak magát mint ami és feltétel nélkül szeret engem :)
2010. ápr. 26. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Nekem mindig az aktuális az ideális. De sohasem teljesen.

Igaz, nem nekem szolt a kérdés. Nem vagyok ideális /igazi/ férfi,csak átlagos.

2010. ápr. 26. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Az én álomnőm a komplementerem vagyis egy olyan ember, aki kiegészít és társ egyben. Ketten a lelkünk valami újat alkot és megnyugszom. Jó boldognak és felszabadultnak érezni mellette magam. A viselkedése természetes, a lelke nyugodt és kiegyensúlyozott. Vidám és megértő.
2010. ápr. 26. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

sztem erre nincs séma.

Mindenkinek más és mindenki más.

Nekem volt tök ellenkező felfogású, viselkedésű gondolkodású barátnőm és mind a kettő vonzónak tűnt. (persz így utólag már nem úgy tünik:)

2010. ápr. 26. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Akkor vonzó lelkileg, ha jó nagy melle van:)
2010. ápr. 26. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Az előttem szólónál ("... ha nagy a melle") a pont. Az ún. igazi férfi már régesrég mem ápol kapcsolatot a lelkével, tehát a kérdés helyből értelmezhetetlen. [link]

Ha olyan pasit szeretnél, akit érdekel a lelked, felejtsd el az "igazi férfi" halmazt.

2010. ápr. 26. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Asz'szem, az nincs benne a hivatkozott cikkben, hogy _miért_ zárja el magától a lelkét az "igazi férfi"...

A férfiaknak a lételemük a versengés. Nem feltétlenül azért, mert szeretik, hanem azért, mert a férfiak világa a legkisebb gyerekkortól belekényszeríti őket. Már az óvodában arról szól minden, hogy ki az erősebb, a gyorsabb, az ügyesebb. Iskolában aztán szerencsés esetben ehhez hozzájön a "ki az okosabb" is, de ez elég ritka szerencse. A lélek pedig VERSENYHÁTRÁNY. Miért? Mert (1) foglalkozik a versenytárssal, (2) időt igényel a vele való kapcsolat tartása, ápolása. Az (1) pont következménye, hogy a lelkével kapcsolatot ápoló ember nem lesz képes legázolni a másikat, a versenytársat. Tisztességes küzdelemben akar nyerni, míg a lelkével kapcsolatot nem tartó ehhez nem köti magát. Azaz ha két amúgy hasonló képességű, de a lelkével való kapcsolatban különböző ember versenyhelyzetbe kerül, a lelkibb fog elbukni. Azaz kiesik az "igazi férfi" kosárból, hiszen vesztes. Lúzer, ahogy közkeletű kifejezéssel mondják. A (2) pont hasonlóra vezet, csak másképp: ha a szabadidejében gyúrás helyett mondjuk gondolkodik valaki, az bizony a férfivilágban versenyhátrány. Ezt remélem, könnyű belátni. ;)

2010. ápr. 26. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ronda rózsaszín a borítója, és idióta a címe annak a könyvnek, hogy "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek", a tartalma azonban sem nem rózsaszín, sem nem hülyeség.

A google ezt dobta fel: [link]

2010. ápr. 26. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megvan a könyv és sok igazság van benne,de persze mivel mindenki más egyéniség ezért ez 100%-san nem igaz minden nőre és férfira.AMúgy nagyon én sem tudom ki mit keres egy nőben,mert ha szeretek valakit akkor mindent megadnék a másiknak és kedves,aranyos, megértő...vagyok,mégis volt aki megcsalt vagy nem volt belém szerelmes.A mostani párom végre a belsőm miatt szeret(persze a külsőm i stetszik neki),de mint minden férfi azért ő is megnéz más lányokat.Szóval nekik a külső nagyon fontos,de ha el akarnak venni valakit akkor a belsőnek is passzolnia kell azzal amit ők"megálmodtak"
2010. ápr. 26. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Érdekes gondolatokat kaptam.
2010. ápr. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!