Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti sem kezdetek olyan férfiakkal, akik a feminizmust szitokszóként használják?
A feminizmus mi más lehetne, mit szitokszó?
Semmi értelme nincs: a férfigyűlöletről szól meg a többletjogok erőltetéséről az egyenlőség alatt, meg van benne egy kis áltudomány is.
2 szót nem lehet értelmesen váltani a feministákkal, mert ha olyat mondasz nekik, amit nem osztanak, akkor bedurcáznak. Nagyon buta, sértődékeny és agresszív nők a feministák.
Nem hallottam még olyanról, hogy valaki le lett feminácizva miközben ember módjára beszélt és viselkedett a másik nem egy képviselőjéről vagy éppen egészéről. Itt is mi ez a 80 IQ? Akinek ennyi az annyi, az azt sem tudja mi a fene az a feminizmus.
32/f
Miért tolakodtok ide? Nőket kérdeztem.
Nem bírjátok elviselni a kritikát?
Szóval előítéletes vagy 1-2 szó használata miatt? Ne haragudj, de ezzel csak saját magadról bizonyítod be, hogy 80 alatt van az iq-d.
A feminizmus jó dolog, támogatom. A dolognak ez a része ennyi.
Ettől függetlenül, mint minden ideológiának, van egy szélsőséges ágazata, amit sokan azonosítanak a feminizmussal, de a többség azért a femináci szót használja erre.
Elárulnád, hogy miért könyveled el azokat a férfiakat ÉS NŐKET alacsony intelligenciájúnak, akik nem szeretik egy irányzat szélsőséges részét?
"Nem bírjátok elviselni a kritikát?"
Bírjuk, csak épp a kérdésedben semmivel kapcsolatban nem fogalmaztál meg kritikát, szimplán leírtad, hogy szerinted ki az, aki buta. Ez mióta kritika? :D
Kérdező!
Minden normális ember antifeminista. Számos nő is ellene van, mit vársz akkor?
Tudsz mondani legalább egy értelmes érvet a feminizmus mellett?
Egyébként meg miért is vagy te feminista? Ki nyomott el téged?
"Mindenki tudja, hogy milyen az antifeminista szubkultúra. Önmaga kritikája."
Öhm, what? Eddig arról volt szó, hogyha valaki szitokszóként használja a feminista vagy femináci szót. Én használom negatív értelemben a femináci szót, de támogatom a feminizmust. Most akkor én hogy vagyok antifeminista?
Az életből hozott pár példa. Nőként milyen kifejezést használnátok ezekre:
- Az ismerősi körben egy nő otthon akart maradni szülés után 3-4 évig. Erre volt anyagi lehetőségük, boldog család voltak. Az egyik közös ismerős nő kiakadt rá, hogy ő nem is igazi nő, mert teljesen alárendeli magát a férfiaknak és ez milyen rossz.
- Egy ismerősöm szerint az űrhajósok antifeministák, mert több köztük a férfi, mint a nő.
- Egyszer az utcán elkezdett nekem kiabálni egy nő, hogy mit képzelek magamról és én megalázóan bántam vele. A sztori annyi volt, hogy beengedtem az ajtón magam előtt. Előtte még 2-3 másik embert is beengedtem, köztük egy férfit is. Épp jött 2 emberrel mögötte az, akivel találkozóm volt...
Nos, ezekre az illetőkre miért ne lehetne használni a femináci szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!