Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha nincs egy csajon melltartó?
Nem ciki,de ha neked úgy kényelmetlen,akkor vegyél egy olyan melltartót ami pánt nélküli és a hát részébe tudsz szilikon csíkot rakni,nekem is van ilyenem kifejezetten olyan ruhához,amit említesz.
23/L
"Utána persze le is venném a ruhám, ezért kérdezem..."
Ha fel akarod izgatni a pasid akkor nem ciki.
Ha utcára akarsz menni így, akkor sztem először nézd meg h nem látszik-e át, vagy ilyesmi.
Az a gáz sztem amikor összevissza járkálnak a városba melltartó nélkül és tisztára látszik..
Tehát ha olyan a szabása a ruhának akk mehet melltartó nélkül...
akkor nyugodtan felveheted melltartó nélkül,nem ciki,csini leszel úgysem azt nézik van e rajtad melltartó vagy nincs..
:)
ha nem látszik át a bimbód akkor nem ciki,ha igen az már magamutogatás (fókuszban is volt felmérés és magamutogatásnak számít)HA átlátszik !amugy lehet venni feltapasztós melltartót ami 1méretet növel is!én is akarok olyat venni pl csőtopokhoz tök jó :)nincs háta se semmi csak felrakod ésmehetsz állítólag ha buliban megizzadsz akkor sem esik le :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!