Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha nincs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha nincs egy csajon melltartó?

Figyelt kérdés
Van egy tök szép fehér egyberuhám, azt szeretném ma felvenni, pici melleim vannak , és a felső része nem átlátszó , nyakbaakasztós, kényelmetlen hozzá a melltartó. Ciki ha nem veszek fel ? Nem fog hülyének nézni a pasim ? Utána persze le is venném a ruhám, ezért kérdezem...
2010. júl. 3. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki, én is szoktam melltartó nélkül lenni és a páromnak így mégjobban tetszik:)21/L
2010. júl. 3. 13:09
 2/9 Timi: ) ***** válasza:

Nem ciki,de ha neked úgy kényelmetlen,akkor vegyél egy olyan melltartót ami pánt nélküli és a hát részébe tudsz szilikon csíkot rakni,nekem is van ilyenem kifejezetten olyan ruhához,amit említesz.

23/L

2010. júl. 3. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, a barátodat, is jobban fel fogja izgatni a látvány.
2010. júl. 3. 13:13
 4/9 A kérdező kommentje:
van olyanom de az még jobban zavar
2010. júl. 3. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:

"Utána persze le is venném a ruhám, ezért kérdezem..."

Ha fel akarod izgatni a pasid akkor nem ciki.

Ha utcára akarsz menni így, akkor sztem először nézd meg h nem látszik-e át, vagy ilyesmi.

Az a gáz sztem amikor összevissza járkálnak a városba melltartó nélkül és tisztára látszik..

Tehát ha olyan a szabása a ruhának akk mehet melltartó nélkül...

2010. júl. 3. 13:16
 6/9 Timi: ) ***** válasza:

akkor nyugodtan felveheted melltartó nélkül,nem ciki,csini leszel úgysem azt nézik van e rajtad melltartó vagy nincs..

:)

2010. júl. 3. 13:17
 7/9 Funktasztikus ***** válasza:
egy öregen eléggé:/ nem rég láttam már hót logos volt fuj az ilyen fiatal formás cicik szexik:D
2010. júl. 3. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
ha pici a cici akkor nem gáz mivel nem lóg
2010. júl. 3. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

ha nem látszik át a bimbód akkor nem ciki,ha igen az már magamutogatás (fókuszban is volt felmérés és magamutogatásnak számít)HA átlátszik !amugy lehet venni feltapasztós melltartót ami 1méretet növel is!én is akarok olyat venni pl csőtopokhoz tök jó :)nincs háta se semmi csak felrakod ésmehetsz állítólag ha buliban megizzadsz akkor sem esik le :)

22L

2010. júl. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!