Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves tanult, okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves tanult, okos férfinek miért a fiatalabb (16-20 körüli) butácska lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

#buta lány #okos férfi
2019. márc. 16. 12:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
20%

#30 Szóval az én hibám, hogy jól megfizetett szakember vagyok? Vagy inkább az az én hibám, hogy másoknak nem jó a fizetése?

Megjegyzem, tini korom óta heti 10-20 órát önkénteskedek valamilyen formában (ma pl 3 órát közterületi hulladékpucoltunk), igy számolva már nekem sem olyan jó az órabérem, szóval nem utálsz mégsem annyira.

2019. márc. 16. 16:39
 32/38 anonim ***** válasza:
82%

"Sárkányosodó nő lesz belőlünk, mert a korral keressük a kiszámíthatóságot, a nyugalmat, elvárásaink lesznek "

Így van. Én már azért sárkány voltam az exemnek, mert szólni mertem, hogy ha lenyalta a kanalat, azzal ne nyúljon vissza a lekváros üvegbe. Kb. ilyen kaliberű dolgokért is sárkány voltam. Elmegy a 3,14csába (meg az összes többi is.)

2019. márc. 16. 16:45
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz te akármilyen jól megfizetett szakember, ilyen felfogással akkor is csak egy bunkó gyökér vagy.
2019. márc. 16. 16:45
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy suttyó, mert a kereseted miatt jogosnak érzed, hogy ne végezz házimunkát. A kettőnek köze nincs egymáshoz. Ha meg tudod fizetni, a te feledet nyugodtan végeztesd takarítónővel. De ez is csak addig működik, amíg házasok nem lesztek, mert onnantól minden pénz közös, szóval nincs az, hogy ki mennyit keres.

Egyébként meg az utcán szeded idegenek után a szemetet, de magad után elvárnád, hogy egy szeretted takarítson?

Milyen értékrended van neked?

Egyébként a pénzed nem egyezményesen ér meg dolgokat. Nekem speciel nem tudnál annyit fizetni, hogy feltakarítsak neked. Egy szerettedtől a pénzed cserébe dolgokat kérni, mint a takarítás, pedig nem párkapcsolatba való. Mi ő? Takarítónő? Megfizeted, hogy takarítson utánad a barátnődet?

Van, akinek belefér, hogy háztartásbeli legyen, de a legtöbben megalázónak érzik, ha mások megveszik párkapcsolatban a szolgáltatásaikat.

2019. márc. 16. 17:30
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Apám vezető beosztásból ment nyugdíjba, igencsak jó fizetéssel, de anyámmal közösen vitték és viszik mai napig a háztartást, mert egyszerűen nekik ez a természetes, hogy megfőznek magukra a saját ízlésük szerint, igényük van arra, hogy eltakarítanak maguk után, és ha éppen anyám a jóval alacsonyabb fizetés után hullafáradtan zuhant be az ágyba, mert még haza is vitte a munkája egy részét, apám akkor sem háborodott fel, hanem megcsinálta. Nekem ez a természetes, ez a normális, közös háztartásban a házimunka közös, ebben nőttem fel, öcsém van, ő is ebben nőtt fel, neki is ez a normális, jól keres, de barátnőt nem cselédnek tart.
2019. márc. 16. 17:44
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert valószínűleg a saját korosztálya már levágja róla,hogy nem feltétlenül okos,megbízható ,kellemes társaság attól,hogy tanult .

Egy 16 éves csaj meg hanyattvágja magát ha tetszik egy 30as pasinak ,lehet vele villogni ,befolyásolható .

2019. márc. 17. 15:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért a nőknek a náluk idősebb férfiak. Kisebb energiabefektetés.
2019. márc. 18. 08:45
 38/38 anonim ***** válasza:
Azért mert egy 30éves nő már azt lesi hogy tudna hasznot húzni a másikból, sárkányosodik, semmi nem jó neki, érzi h megy az idő, de azt senki nem tudja megállítani. mondom ezt 1-2M-es fizuval, kidolgozott sportos testtel, 190cm magasan, és úgy h 9 évig egyet szerettem. álomesküvő, luxus élet, ház, nyaralások, szabadság. Megérte? Nem. Becsapott. Szórakozni akkor inkább egy 22 évessel szórakozok, mint egy kiélt megkeseredett 30assal, aki se gyereket, se semmit nem akar saját magán kívül, mert neki "jár a boldogság". Tisztelet a kivételnek, de sajnos tinder és a valóság is ezt mutatja.
2019. márc. 21. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!