Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves tanult, okos férfinek miért a fiatalabb (16-20 körüli) butácska lányok jönnek be?
"#17 nem vagyok hűtlen típus, életemben kb. 10 évet voltam hosszútávú párkapcsolatban, és sosem léptem félre, pedig legalább egy tucatszor csak úsznom kellett volna az árral. Hazug sem vagyok, egy lánykát sem bódítottam azzal hogy ez valami igazi komoly dolog lesz, az elején tisztáztuk, nem is volt belőle dráma. Nem díjazom a vádaskodást."
Helyes, mi nők sem díjazzuk a vádaskodást. Ha szerinted minden nő elsárkányosodik idővel, akkor amint az aktuális fiatal barátnőd eléri azt a kort, ismét lecserélheted egy fiatalabbra, és így tovább, igaz, hogy nem minden nő lesz vevő rád így, de biztos találsz néhányat, Andy Vajnának sikerült.
Utolsó, tudom, hogy nem nekem szólt, de én sosem mondtam, hogy ezek a férfiak a butácska nőket keresik. Inkább a vidám, fiatal, rugalmas nőket, akik a háttérben maradnak és segítik őket a karrierjükben. Nem hiába mondták, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. Mivel az én családomban volt egy-két sikeres ember (férfi és nő), az ő sikerüknek általában a rokonok (szülők, testvérek, házastársak) karrierje itta meg a levét.
És igen, ha mondjuk az egyetemen találkozik két biológus, akik egymásba szeretnek és összeházasodnak, akkor a férfi biológusnak könnyebb lesz érvényesülni a tudományos pályán, ha a feleség a BsC után átképzi magát biológiatanárnak és otthon marad gyereket nevelni.
Egy olyan kérdés alatt kezdesz az általánosításon felháborodni, amire az összes válasz általánosítás volt (há mer' azok bugyuták, a férfi aki fiatalabb lányok vonzanak meg egy lúzer - összegeztem a diagnózist). És szerintem ha megnéznénk ki sárkányosodott el jobban, a 20 vagy a 30 éves lányok, már ha lenne erre valami indikátorrendszer, akkor elég erős lenne a kontraszt.
A felvetésedre válaszul pedig: mire a 20 éves barátnőm mondjuk 30 lesz, addgra én már 40, tehát egész más a helyzet. A kérdés 30 éves tanult, okos, sikeres férfiakról szólt, és én ennek a tükrében válaszoltam.
Na, most eljátszadoztam a gondolattal. Tételezzük fel, hogy a nők 30-tól sárkányosodnak, az utolsó eszmefuttatásod alapján ezek szerint ez a férfiakat 40-től fölfelé már nem zavarja... :-D
A valóság azért nem ennyire leegyszerűsített, de én jót szórakozom az elképzeléseken. :-D
Sárkányosodó nő lesz belőlünk, mert a korral keressük a kiszámíthatóságot, a nyugalmat, elvárásaink lesznek és megállapodnánk.. Mi elvárjuk a feles házimunkamegosztást, a kevesebb részegedést és drogot, hogy mi is mehessünk gyerek mellett szórakozni, hogy ne napi 12 órát dolgozzon a másik..
Amíg egy 20 éves már hasraesik attól, hogy a férfi lediplomázott, munkahelye van, esetleg autója, és megengedheti magának a külföldi utazást meg az éttermi kajálást..
Ez nem szerelem, hanem rajongás, a sérült pasiknak jól esik, ha Istennek tekintik őket a fiatal lányok, akik még nagyon keveset tudnak az életről.. tőlünk ezt nem kapják meg, ezért sárkányok vagyunk.
Komolyan beteg, aki az ártatlanságot, a gyermeki bizalmat, lelkesedést, minimális elvárást keres egy kapcsolatban.
Az ilyen férfiaknak lehet csodás logikai érzékük, lehetnek sikeresek, műveltek, de érzelmileg sérültek.
Akkor én érzelmileg sérült vagyok, amiért szeretem a lelkes, csinos, fiatal lányokat, viszont nagyon is boldog. Kill me?
A házimunkát pedig majd az csinálja, akinek 15k HUF alatt van az órabére, ha pedig nincs ilyen a háztartásban, akkor outsourceoljuk takker néninek. Szerintem ez korrekt munkamegosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!