Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 30 éves tanult, okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves tanult, okos férfinek miért a fiatalabb (16-20 körüli) butácska lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

#buta lány #okos férfi
2019. márc. 16. 12:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikeres, tanult férfit ismerek, akikkel amúgy öröm beszélgetni és felnézek rájuk. És igen, az ilyen típusok feleségnek általában egy "másodhegedűst" keresnek, aki rendezi az otthonukat meg neveli a gyerekeket, amíg ők a világot váltják. Jobbik esetben a nőnek lehet valami kis karrierje, de általában a nőka férfi árnyékában élnek.
2019. márc. 16. 13:29
 12/38 anonim ***** válasza:
81%
Felnött nő nem esne hanyat a büfé diplomától, és a ténytől hogy 30 évesen nincs is semmi más az életében
2019. márc. 16. 13:37
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki tanult, még emberileg lehet egy nagy nulla. A fiatalabb lányok meg még tapasztalatlanabbak, hogy ezt felismerjék.
2019. márc. 16. 13:38
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

A saját korosztályában már okosabbak, tapasztaltabbak a nők,őket nehezebb átvágni.

A fiatalabb lányoknál előadhatja a menőt, egy ideig.

A tanult férfi nem azonos az okossal.

Nem kell erőfeszítéseket tenni a fiatalabbaknál, nem kell terveket szövögetni, nem kell tartani esetleges elvárásoktól, mint az elköteleződés, gyerekvállalás, felelősség.

Csak úgy élni bele a vakvilágba,mint egy örök gyerek,

aki nem akar, nem tud felnőni.

2019. márc. 16. 13:40
 15/38 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy valamiért, amiért a saját korosztályabeli nő elküldené a 3,14csába, azért a 16-20 közötti lányka fennakadt szemekkel csodálja.
2019. márc. 16. 13:47
 16/38 anonim ***** válasza:
9%
30 éves, magasan végzett, világotjárt, átlag többszörösét kereső férfiként kicsit megszólítva érzem magam, és azt kell mondjam hogy sokkal jobban kijövök ezzel a korosztállyal (inkább 16-23at mondanám), mint a 25 plusszal, és igen, itt elsősorban játékosságról, szexualitásról, (kölcsönös) élményekről van szó. Legyen szó magyar vagy külföldi csajokról. És hát aki szerint egy feszes, vágyakkal és kalandokkal teli 20 éves nem vonzóbb mint egy 30as középkorú sárkányosodó nő, az is hazudik. Nagyon nagyon hosszú ideig voltam együtt velem egykorú lánnyal (több év együttélés, jegyesség, stb), tehát nem arról van szó hogy nem tudnék elköteleződni. Lehet utálni érte. Bár én senkit nem hülyítek, mindig egyértelmű a szitu (ez most alkalmi, szexkapcs, fbf..). Butácska lányokról viszont szó sincs, fontos a közös hullámhossz, anélkül engem hidegen hagy, nézzen ki bárhogy. Hát ennyi.
2019. márc. 16. 14:03
 17/38 anonim ***** válasza:
85%
"mint egy 30as középkorú sárkányosodó nő" - Ne általánosíts, öregem, ennyi idős korodra ezt látom, még nem tanultad meg, pedig hogy utáljátok ti férfiak is, ha egyes nők esetleg elsütik, hogy minden férfi hazug disznó, meg hűtlen...
2019. márc. 16. 14:07
 18/38 anonim ***** válasza:
70%

Aha....nézzen ki bárhogy, az esze érdekel.

A 20 éves teste vonzóbb, mint egy 30-as nőé.

Ellentmondásba keveredtél,bármily okosnak tartod magad. :)

2019. márc. 16. 14:09
 19/38 anonim ***** válasza:
82%

Tud rajtuk uralkodni, könnyebb hülyíteni, nem vár el egzisztenciát-legalábbis nem olyan mértékűt, mint egy 30 körüli nő, aki esetleg gyerekben is gondolkodik-, valamint személyiség szempontjából ezen az agyi szinten van, képzettség ide vagy oda.

Általában ezek a tényezők játszanak közre.

2019. márc. 16. 14:11
 20/38 anonim ***** válasza:
10%

#17 nem vagyok hűtlen típus, életemben kb. 10 évet voltam hosszútávú párkapcsolatban, és sosem léptem félre, pedig legalább egy tucatszor csak úsznom kellett volna az árral. Hazug sem vagyok, egy lánykát sem bódítottam azzal hogy ez valami igazi komoly dolog lesz, az elején tisztáztuk, nem is volt belőle dráma. Nem díjazom a vádaskodást.

#18 Jesszus, szövegértés.

"fontos a közös hullámhossz, anélkül engem hidegen hagy, nézzen ki bárhogy."

Arra utaltam, hogy nézzen ki akármilyen jól, ha nincs meg a közös hullámhossz, akkor nem vonz. Az számomra alap, hogy csakis nagyon nagyon vonzó lányokkal kavarok, mi értelme lenne egyébként az egésznek?

2019. márc. 16. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!