Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? 23 F
Facebookon múlthét előtt elkezdtem ismerekedni egy 19 éves lánnyal.
Kérdeztem tőle hogy az érettségi melet mennyi ideje van a fiúkra. Azt írja hogy arra van ideje amire ő akkarja meg hogy most jelenleg egy fiú sincs akire időt szánna. Múlt hét hétfőn meg kérdeztem tőle. Hogy van-e kedve találkozni velem .
Azt írja hogy persze van, kérdezi tőlem hogy nekem jó-e a múlthét péntek 2 óra . Írom neki persze nekem is jó. Utánna 2 nappal a találkozás előtt, meg kérdeztem tőle hogy biztos hogy van kedve találkozni . Írta persze hogy van. A találkozás előtt 1 nappal azt írja hogy hogy nem biztos hogy tudunk találkozni . Azt írtam neki hogy akkor délelőt írjon rám facebookon hogy akkor jó vagy nem . Azt írta hogy nincs nete . Írtam neki hogy akkor megadom a telo számom és majd vissza hívom azt írja oké. Eljött a péntek délelőtt hívom 2 szeri is nem vette fel után a látom hogy csak fent van messengeren rá írok hogy akkor milegyen mert nekem ezen a héten is jó lett volna.
Össze vissza írkált mindent, már láttam hogy ködösít , után a leírj még hogy majd ír. Azt írtam neki rendben.
Még mindig várom hogy írjon xD. Az nap pénteken este 7 óra fele írtam neki hogy kicsit csalódtam benned , de ezt már meg se nézte.
Annyit nem értek hogy ez neki mire volt jó ? Miért nem írta hogy bocs nem akkarok veled találkozni. Amikor írtunk egy másnak ő is érdeklődött felőlem .
Szerintem minel tobbet irtal neki, annal kevesbe akart talalkozni veled.
42F
Félre ne érts, nagyon cuki ha egy srác kedves, de én pl már túlságosan nyomulósnak érzem, ha még életében nem látott, és olyat ír: “hogy vagy Angyalom?”, “Miujsag szépséget?”, “jól agy drágám?”
Nekem ez már valahogy sok, inkább én is arra hajlanék, hogy ne beszéljünk ha ilyeneket ír.
Dehogynem. Pl. az olvasottságot le lehet szűrni. Aki sokat olvas, annak a szavak képe beleég az agyába és egyszerűen nem tud nem helyesen írni, mert ahogy leírja rosszul, úgy jelez az agya, hogy valami nem stimmel.
Eleve nem azt kérdezzük, hogy van-e kedve találkozni, hanem csak simán azt, hogy találkozunk-e. Erre te megkérdezted 2 nappal korábban is, meg előző nap is, miután már le volt fixálva az időpont. Ez a másik félben többféle érzést, gondolatot válthat ki, pl. hogy te nem akarod, nem vagy biztos benne, nincs önbizalmad, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!