Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 162cm es 95 kilo sok tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

162cm es 95 kilo sok tudom, de mennyi az eselye hogy lessz baratom? 18L

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%

szreintem nem lehet senki kövéren jó csaj

volt mondjuk 40 kilós barátnőm, az azért szintén túlzás volt, de legalább nem roppantam össze, mikor ő volt felül. sőt, úgy "dobáltam" az ágyban, ahogy akartam

de visszatérve a témához: én még nem láttam szép kövér csajt

2010. júl. 3. 01:06
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Ti is azt mondjátok a pasikra, hogy 180 alatt nem pasi, akkor én meg azt mondom hogy 50kiló felett nem nő senki.
2010. júl. 3. 01:09
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

nem akarlak megsérteni, de az szerintem nagyon sok. :(

próbálj erőt venni magadon és kezdj el valamit sportolni, diétázni, mert ez a súly nem csak, hogy nem esztétikus egy fiúnak hanem egészségtelen is. nyilván nem könnyű, de szép lassan belejössz és pár év alatt jó alakod is lehet, csak kitartás kell hozzá. bocs, de ez van.. hajrá!

2010. júl. 3. 07:47
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

Jajj, írogatják, hogy a külső nem számít... tegyük föl, hogy igaz(de nem).

Nos akkor kérdezem, ha van két egyformán szimpatikus ember az ellenkező nemből, melyiket választanátok, a túlsúlyosat, vagy a jól kinézőt?

2010. júl. 3. 08:59
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég, 95 az nagyon sok! Szerintem egy 162 cm-es nőnek 45-50 kilónak kellene lennie... ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem a 95 kilóddal nem hiszem hogy bárki is jó csajnak tartana...
2010. júl. 3. 09:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!! Attól hogy kövér így szerezhet még hozzá hasonló puffi pasit!! Tudnék is egyet...
2010. júl. 3. 11:21
 27/27 anonim ***** válasza:

Maximális esélyed van!

Társkereső oldalon (is) sok lusta pasi van, aki nem hajt karcsú nőkre...... Velük arra kell vigyázni, ne nézzenek rászorulónak, akinek nem jut más.

(Ékezeteket használj és lesssssz!)

2010. júl. 3. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!