Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
162cm es 95 kilo sok tudom, de mennyi az eselye hogy lessz baratom? 18L
Hát figyelj, nem is a barátról van szó, fogyj le sürgősen!Mert rámehet az egészséged, ekkora súly nagyon nem tesz jót az érrendszerednek.Attól meg hogy valaki kövér még ér ugyan annyit mint más.Biztos találsz majd valakit, egy kövér csaj is lehet vonzó.
20f
nem kamu, amit írtam, még képen is meg tudnám mutatni, unokatesóm fönn van myvipen, és van róla fönn kövér kép is, meg lefogyott kép is:) a te véleményed pedig nem érdekel, azt hiszel, amit akarsz, ki vagy te, hogy megkérdőjelezd azt, amit mondok?:DD kis senki.
fogyni meg egészségi okokból nem árt! magas vérnyomás, magas koleszterin, érproblémák, szívproblémák, mozgási nehézségek származnak a kövérségből.
foglalkozok is én veled, kit érdekelsz:) pááá lúzerke.
csak a kérdezőt sajnálom, ami miatt itt lelombozzák szegényt az idióták. igenis lehet valaki kövéren is jó csaj, meg amúgy is, vannak olyan normális pasik, akiknek nem az a fontos, hogy egy anorexiás lelkibeteg legyél, hanem olyan tulajdonságaid, amik kívülről nem látszanak.
fel a fejjel! sosem voltam kövér, így nem tudom, milyen érzés lehet neked, de azért másokon keresztül látom, hogy kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!