Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találtátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találtátok meg a párotokat? Volt aki neten találta meg? Ha igen hogyan történt.

Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Én netről sok csajt ismertem meg de az a tapasztalatom hogy ott elég erőszakos nők vannak akik 2-3 hónap után mutatják ki a foguk fehérjét. Vagy csak én választottam mindig szarul.
2019. márc. 6. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ram írt, válaszoltam, beszélgettünk, másnap randi, találkozgattunk, összejöttünk.

Régi történet, 5 éve házasok vagyunk.

2019. márc. 6. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is net. Irt, azonnal elkérte a számomat, én meg annyira meglepődtem ezen hogy megadtam :-D Másnap hivott ahogy ígérte, a hangja letaglózott :-) 5nap nonstop chat után randi, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk, 4,5 éve :-)
2019. márc. 6. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Én facen

Fogalmam sincs, hogy gabalyodtunk egymásba :D

2019. márc. 6. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Neten. Pár óra múlva össze is futottunk egy 10 perces villámrandira. Rá egy hétre volt az első igazi randi.

4 éve együtt vagyunk.

2019. márc. 7. 07:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez csodálatos. Szerintem velem ilyen sosem fog történni. Nem is fogok én találni senkit sem.
2019. márc. 7. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 24 éves voltam, ő 21 évet töltötte. Rám írt, aztán 18 napig csak így online beszélgettünk, láttunk képet is egymásról, közben randira hívott.

Találkoztunk, az első randink rögtön 12 órásra sikeredett, nehezen váltunk el egymástól, még egy darabig el is kísért vonattal:) Miután mindketten hazamentünk, msn -en éjjel 3-ig dumáltunk (akkor még volt):), és egyetértettünk abban, hogy akkor mi egy pár vagyunk innentől:) 2,5 hónappal később a kezemet is megkérte.:)

1 évig jártunk, majd összeköltöztünk, és fél évre rá összeházasodtunk. Most már 9 éve vagyunk együtt.:)

33/N

30/F

2019. márc. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!