Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtátok meg a párotokat? Volt aki neten találta meg? Ha igen hogyan történt.
Ram írt, válaszoltam, beszélgettünk, másnap randi, találkozgattunk, összejöttünk.
Régi történet, 5 éve házasok vagyunk.
Én facen
Fogalmam sincs, hogy gabalyodtunk egymásba :D
Neten. Pár óra múlva össze is futottunk egy 10 perces villámrandira. Rá egy hétre volt az első igazi randi.
4 éve együtt vagyunk.
Mi internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én 24 éves voltam, ő 21 évet töltötte. Rám írt, aztán 18 napig csak így online beszélgettünk, láttunk képet is egymásról, közben randira hívott.
Találkoztunk, az első randink rögtön 12 órásra sikeredett, nehezen váltunk el egymástól, még egy darabig el is kísért vonattal:) Miután mindketten hazamentünk, msn -en éjjel 3-ig dumáltunk (akkor még volt):), és egyetértettünk abban, hogy akkor mi egy pár vagyunk innentől:) 2,5 hónappal később a kezemet is megkérte.:)
1 évig jártunk, majd összeköltöztünk, és fél évre rá összeházasodtunk. Most már 9 éve vagyunk együtt.:)
33/N
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!