Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan puhatoljam ki, hogy a nőnek akivel randizni fogok, milyenek a politikai nézetei?
Megmondom őszintén, nem hinném hogy hosszútávon együtt tudnék olyannal lenni, aki egy bizonyos párttal szimpatizál, mert az azt jelentené hogy nagyon sokmindent másként látunk, és nincs jövőnk együtt. Beszélgettünk már párszor semleges témákról, szimpatikus, és el tudnám vele képzelni magam hosszabb távon is, de ez még nem került elő. Hogyan tudnám ezt kipuhatolni valahogy? Volt már kapcsolatom ezelőtt, de gimiben volt az utolsó, ott még nem érdekelt a téma. Vagy együtt lehet úgy élni hosszútávon valakivel, hogy teljesen más politikai nézeteket vallotok?
20F
Mi két ellentétes világnézetűek voltunk; mára együtt sz@rjuk le az egész politikát.
Szavazni a Kétfarkúakra fogunk!
Szerintem ezeket a kerdeseket raertek kesobb megbeszelni, ne az elso randin nyiss ezzel. Ha nagyon elteroek a politikai nezeteitek, akkor egy csomo masik dologban is kulonbozni fogtok.
42F
Randira menj egy O1G feliratú pólóban és figyeld a hatást.
Vagy egy "bajszos sz.." feliratúban Áder János fényképe alatt.
Vagy egy "Ki ez a f...?" feliratúban Kövér László képe alatt.
Garantáltan tudni fogod, hányadán állsz vele. :DDDD
A randik pont arra arra valók, hogy megismerjétek egymást. Randi "előtt" nem igazán lehet megtudni.
De szerintem teljesen rossz felbontásban nézed a dolgot. A politikai nézetnek a világszemléletet kéne tükröznie, de nagyon sok embernél nincs meg ez a határozott kapocs, sokan eleve nem foglalkoznak annyira az egésszel, hogy határozott elképzelésük legyen. Koncentrálj a világnézetre, alapvető értékekre. A párt túlságosan alacsony szint, félrevezet. Persze ha téged a politikai identitás mozgat és nem a mögötte meghúzódó értékrendszer, akkor nincs mit tenni :D
Akkor leírom mégegyszer, látom nem volt érthető. Nem várom el hogy ugyanarra a pártra szavazzon, mint én, vagy hogy mindenben megegyezzenek a nézeteink. Csak egy bizonyos párt szavazóit, szimpatizánsait akarom elkerülni, akik nagyjából mindenben teljesen mást gondolnak a világról mint én, mindezt teszik úgy, hogy a 90%-uk ellenvéleményt nem is hajlandó meghallgatni.
Egyébként szerencsére ilyen (és másmilyen) probléma sem merült fel, úgyhogy #19, megvolt a mellek kipuhatolása is.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!