Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen ideges a randin? N26

Tényleg használ az alkohol, kicsit lassítja az idegrendszert és jobb kedved is lesz tőle. Ami viszont fontos, ha iszol, akkor lehetőleg olyan szeszt ami nem büdös(mondjuk vodka) kb 1 órával a randi elött és egyél előtte valamit ne éhgyomorra igyál. 2-3 cl vodka 2dl narancslébe bőven elég, el fogsz tőle lazulni.
40F

2. Voltam :)
Én meg erre azt vetettem be, hogy Boros vacsit inteztem randinak, vagy olyan helyre mentünk, ahol lehetett kapni. 1-2 pohár után mindketten könnyebben vettük a dolgot, és semmi negatív hatása nem volt a későbbiekben, hogy így indítottunk. Szerintem semmi rossz nincs ebben :) felnőttek vagyunk .

A srác rád kíváncsi, nem másra. Te pedig ilyen vagy, az izgulásod is Te vagy.
Nem baj, ha ideges vagy, ezt értsd meg. Tényleg nem baj. :-)

Szerencsére feloldódtam egy deci vörösbor után, még nevetni is tudtunk együtt :)
Remélem majd elmúlik idővel a feszültségem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!