Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy randizás közben ne legyek ideges?
Cső Cseprákom!
hát hógy ne legyé idegös, oszt jauság legyen főzzé egy kis bauxit fűzeléket.Mond meg a Katona Józsinak akinek kékre van festve a lábújja temperával h dobjon neked egy jau kis bauxitot.Oszt jauságlesz , mondom én igényesen szentimentálisan mer az ujjam 1 ropi volt:)
Remélem sokat segítettem:) Oszt akk legyé jau ideges na cső cseptestvírem. Jauságot neked
"akinek kékre van festve a lábújja temperával " :DDDDDDD
Nem tudom, randizz velem. Én sose vagyok ideges.
Na jó, szerintem is csak az a megoldás, hogy egy idő után megszokod.
Én randi elött vagy mindig ideges. Ezt a problémát úgy oldottam meg,hogy a lehető legkésöbb beszéltük meg,hogy mikor találkozunk. Pl: mondjuk fél öt-kor felhívott,hogy 5-kor tali... :D És akkor nem sok időm volt izgulni :D
am :Gyakorlat teszi a mestert.
1 fél deci vagy 2:)nekem ugy volt jó meg annak is akivel mentem hogy nem konkrét helyre mentünk édeskettesben hanem egy tömeges helyre pl mozi vagy más hasonlók ezért jók
1 mert ha nincs téma akk megy a film
2 mert nem vagyunk szégyenlősek, sztem idegenek közt ahol nem 100% ban csak rád figyelnek h mikor hibázol jobban oldódik az ember
3séta a legjobb mert akk sem 100% os a figyelem meg közben lehet halandzsázni a tályról helyről stb meg menés közben nem kell a szemébe bámulnod mindig , főleg ha nem jut eszedbe egy kanyi szó sem:)
remélem segítettem ezek a saját tapasztalataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!