Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek ideges?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is tetszek neki. Elhívott szombaton randizni és igent mondtam. Az a baj velem hogy nagyon könnyen zavarba jövök és elvörösödök... Szóval ha van valami tippetek hogy mivel tudnám magam lenyugtatni akkor kérlek írjátok meg:) előre is köszi:)

2015. jan. 29. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem baj, aranyos dolog az ha elvörösödsz. Engem nem zavarna, sőt örülnék is neki. Magadat add és kész. ;)

26/F

2015. jan. 29. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék ha a randipartnerem elpirulna, vlhogy jó érzés :) Add önmagad és ne görcsölj (bár ez nem nagyon lehetséges, ez természetes ;D)

Hajrá 15/f

2015. jan. 29. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) ha van valaki még hasonló helyzetben/vagy volt, ha leírná nagyon megköszönném:)
2015. jan. 29. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Remélem nem sikerül a randi,és soha többé nem is lesz egy sem! Így legalább majd nem vörösödsz el
2015. jan. 29. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
van egy vödör fehér festékem! :D
2015. jan. 29. 19:20
 6/9 anonim válasza:
Nem baj a könnyen zavarba jössz, meg elvörösödsz. Így legalább lássa jeleket hogy jól csinál valamit az ifjúú
2015. jan. 29. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, attól megnyugszol! :)
2015. jan. 29. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

sztem tök aranyos ha valaki zavarba jön, nekem is tetszik valamiért:)

amúgy ne gondolkodj azon hogy megfelelsz-e neki.

Ha elhívott akkor nincs okod idegeskedni, stb. :)

2015. jan. 29. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:
#4-es.. Köszi:) a többieknek meg köszönöm:)
2015. jan. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!