Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kiborító ha egy nő farmerszoknyában
érkezik randira?
Elsőre bármin meglepődhetek, de nem befolyásol. Nekem mindegy mibe jön. Lényeg, mint ember, mint nő bejöjjön és jót tudjunk beszélgetni. Nem a ruhájával szeretnék ismerkedni.
2019. márc. 3. 11:05
Ízlések és pofonok különbözők. És a zokni-szandál is jól jön, túraszandál esetén, ha mondjuk túrázni mész, vagy ha kisebesedett a lábad, a zokni védi és elrejti a sebet.
2019. márc. 3. 11:08
Szerintem, csak szerinted.
-Szoknya, nőies.
-Farmer, örök divat.
2019. márc. 3. 11:11
szerintem nincs vele baj. farmerszoknya és farmerszoknya között is van különbség.
2019. márc. 3. 11:16
Ízléstelen, mint minden, ami divatos. Önmagában nem lenne kizáró ok, de egy divatosan öltözködő nő általában buta, ami már kizáró ok.
2019. márc. 3. 11:16
Én kifejezetten imádom ha egy làny fekete harisnyát és farmerszoknyát vesz fel. Ízlések és pofonok.
F/23
2019. márc. 3. 12:15
Kisestėlyiben vagy nagyestélyiben kellett volna menjen?
2019. márc. 3. 12:37
Hogy ne lenne most divat a farmerszoknya? :D Érdemes körülnézni a különböző márkáknál és divatházaknál, kb. minden tavaszi kollekcióban megtalálható a farmerszoknya, a minitől egészen a földig érőig. A farmerszoknya egyébként örök divat, csak a fazonja változik. Most spec. a 80'as évek van még mindig divatban, magasabb derékkal. Azt meg szörnyen szánom, aki olyan kijelentést tett, miszerint csak a buta nők öltöznek csinosan, nyilván a jobban kinéző nőknél semmi esélyed, van ez így.
2019. márc. 3. 14:05
#18 Nem azt írtam, hogy a buta nők öltöznek csinosan, hanem hogy a buta nők öltöznek divatosan. A kettő eleve ellentmond egymásnak. Egy értelmes ember nem a divatot követi, hanem úgy öltözik, ahogy ő maga jónak ítéli, mert van saját, önálló véleménye.
2019. márc. 3. 14:39
"a buta nők öltöznek divatosan" - És honnan tudod így ránézésre, hogy azért öltözik divatosan, mert az az aktuális divat, vagy azért öltözik divatosan, mert alapból olyan a stílusa, és véletlenül pont az az aktuális divat is?
Én például szeretem a trapéz farmert, kényelmes viselet számomra, mert a sok mozgástól vastag a vádlim, így a csőnadrág fel sem jön rám. Ilyet hordtam a 90-es években is, ilyet hordtam a szűk csőgatya szezon idején, és ilyet hordok most is, amikor beharangozták, hogy visszatér a divatba (bár csak elvétve látok ilyet az üzletekben, mert ki akarják szórni a csőgatyákat...)
2019. márc. 3. 14:59
Kapcsolódó kérdések: