Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvariatlanság, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvariatlanság, ha egy férfi hamarabb leteszi a telefont, mint a nő?

Figyelt kérdés
Egyszer egy filmben - talán a Csajok a csúcsonban - hallottam ezt, hogy a csajnak a barátnői mekkora gáznak tartották, hogy a fickó nyomta ki előbb a telót.
2019. márc. 1. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Amerikai filmekben néha köszönés nélkül rakják le a telefont...

Minden attól függ hogy valami rossz “gáz” vagy jó, hogy mi hogy állunk hozzá.

Ha én beszélek a párommal telefonon és ő előbb teszi le, észre sem veszem, eszembe sem jut tehát ebből bármiféle jelt kiolvasni, tehát nem gáz.

Ha valamiért észreveszem és ez az egómnak fáj, akkor rossz lesz.

Ha megvárom míg leteszi, mert olykor nem én akarom letenni a telefont előbb, akkor meg kifejezetten jó.

Tehát egyedül TŐLEM FÜGG, hogy jónak vagy rossznak vagy semlegesnek tartom-e ugyanazt a dolgot.

2019. márc. 1. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A hívó félnek illik befejezni a beszélgetést.
2019. márc. 1. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, aztán ebből jönnek az amcsi filmes nyáladzások, ami valójában a nő játszmázása és tesztelgetése.

Te tedd le előbb! Nem, te tedd le! Neeeeem, te tedd le! Neeem, teeee...

Amúgy nekem fel se tűnik, sose figyeltem. Ha elköszöntünk, mindketten letesszük.

2019. márc. 1. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Az igazi szerelmesek így köszönnek el:

https://www.youtube.com/watch?v=YQSiRy6BHXA

Ha leteszed a telefont, akkor nem is szereted őt igazán!!!!!!!!!44!!

2019. márc. 1. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én ilyenen sosem problémáztam. Nem mindegy ki rakja le? A folyamat vége úgy is ugyan az, le lesz rakva a telefon nem? Én nem gondolnék emiatt udvariatlannak senkit. Ha éppen már sietős dolga van és nem akarja megvárni, amíg én kinyomom szerintem tök rendben van. Meg amúgy is.
2019. márc. 1. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fel sem veszem:D
2019. márc. 1. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Soha nem figyeltem ki teszi le hamarabb, legyen szó páromról, barátról vagy családtagról.

Max az amcsi filmekben és 15 éveseknél divat a "te tedd le előbb"

2019. márc. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!