Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benneteket vonzanak a zűrös csávók?
Figyelt kérdés
Zűröst úgy értem, hogy bandázós, füves, de normális, csak benne van az éjszakai életben.2010. júl. 2. 12:07
21/25 anonim válasza:
Hát nekem bejönnek.:$ De ha drogozik akkor mehet másik irányba...
Volt egy pasim. Igazi rossz fiú volt. De nem drogozott csak cigizett néhanapján piált haverokkal. De amikor velem volt soha nem ivott vagy cigizett. 2 évig voltunk együtt. Életem legszebb két éve volt...
19/L
22/25 Funktasztikus válasza:
13:02 gondolom hogy lett boltod..:D és hoyg szetted meg magad..:Dde elég tiszteletre méltó hogy ilyet csinálsz:DRobin Hood....vannak még rendes emberek:DRespect
14F
24/25 anonim válasza:
Megjöttem! Bazz, a srácok a raktárban bohóckodnak a leltár meg áll. Bementem és az eladó a földön fekszik és röhög. Letiltottam egy csomó oldalt a raktári gépen, de nem meghackelték....
25/25 anonim válasza:
bejönnek a ,,rossz"fiúk,max flörtölnék 1-2vel de nemkéne amúgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!