Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benneteket vonzanak a zűrös csávók?
Engem nagyon zavarna.. :S
Viszont a erős, határozott, Igazi nagybetűs FÉRFIAKAT imádom..akik sosem tökéletesek, mert mindig van valami, viszont annyira vonzó hogy rossz fiú..de a legjobb értelembe rossz fiú..
ne füvezzen, meg semmi...Hogyha téged nem zavar az nem gond:)
engem egyenesen taszít... gusztustalan az összes ilyen alak.
19L
bizony, az összes nőt vonzza az ilyen.
én is ilyen vagyok, és nincsenek szerelmi gondjaim, bár füzezni nem szoktam, a piára esküszöm.
Én zűrös vagyok!
Ragadnak a kiscsajok, de már ilyen 16-17tól jönnek. Tudod,nagy autó, lóvé, tuti vállalkozás, jó ismerősök. Persze nem vagyok ocsmány kinézetű.
Többszörösen büntetett 26 éves főiskolás (nem cigány) férfi vagyok, de sose drogoztam és társai. Már van rendes munkám, életem, de azért rám néznek és sejtik, hogy mi a szitu.
Pff...és még büszkék is vagytok rá, hogy "zűrösek" vagytok. Enegm taszít:S Képzelem milyen hosszútávú kapcsolatai lehetnek egy srácnak és milyen kiscsajokkal...bár jobbat nem is érdemelnétek.
Írta valaki, hogy őt az igazi férfiak vonzzák. Vele értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!