Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vennétek egy olyan lányt aki úgy találkozik veletek, hogy kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Tegyük fel sétán és beszélgetésen kívül nem csináltok semmit. És aztán szakít a fickóval.
Nem tartanátok komolytalannak, ha egyébként nem csinál ilyet?
2019. febr. 26. 10:12
11/12 A kérdező kommentje:
Az én szitumat írtam le a párommal. Egy éve vagyunk együtt azóta és kíváncsi voltam mennyien vannak akik előítéletesek egy ilyen dologgal kapcsolatban. Eleinte tényleg barátkoztunk. Ő nyilván többet akart és a kapcsolatom nagyon szar volt. Ő tanácsokat adott hogy menthetném meg (értelmes, objektív tanácsokat) de az, hogy én próbálkoztam az akkori párom meg b*aszott mindenre az nem működött sokáig. Szerelmes sem voltam igazán és az volt az első kapcsolatom, tehát tapasztalatom sem volt semmilyen téren. Alapvetően meg elég asszociális ember vagyok, nem értem vele miért találkoztam annó mert előtte meg utána sem csináltam ilyet...
2019. febr. 26. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!