Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook kapcsolatban vagyok egy éve. A fiúval nagyon szeretjük egymást, egy órára élünk egymástól, mégsem találkozik velem. Mit tegyek?
Másfél év után sem találkoztatok azért az cink..főleg, hogy csak egy óra.
Kicsit töketlennek érzem a srácot.
Én 8hónap után (mert addig tanultam, se időm pénzem se lehetőségünk nem volt találkozni.) 4-4.5órát utaztam egy csajért oda..
Majd ugyan ennyit vissza...
19F
Nekem egy órára lakott a párom és minden héten együtt töltöttük legalább a hétvégét 19 éves vagyok
De pl tesóm párja kb 5-6 órára lakik tömegközlekedéssel és ők is 3-4 hetente találkoznak kb 8 hónapja együtt vannak 16-17 évesen (más kérdés hogy ennek így mennyi az értelme)
Legalább camon láttad már?
én biztos hogy már rég megmondtam volna vagy lesz személyes találkozás is vagy hagyjuk...
"Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások..." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!