Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebook kapcsolatban vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook kapcsolatban vagyok egy éve. A fiúval nagyon szeretjük egymást, egy órára élünk egymástól, mégsem találkozik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem ismerem őt személyesen, az interneten ismerkedtünk meg. Az elmúlt másfél évben naponta minimum hat órát beszélgetünk, de ettől inkább többet. Többször volt már megbeszélve találkozó, de valamilyen okból egyikre sem jött el különböző okok miatt. De vajon meddig lehet és mi az a normális határ amíg érdemes várnom rá?

2014. márc. 28. 20:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2014. márc. 28. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
facebook kapcsolat uram isten már ilyen is van?
2014. márc. 28. 20:27
 3/17 A kérdező kommentje:
Ő 20, én pedig 17.
2014. márc. 28. 20:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehe titokban egy pedofil
2014. márc. 28. 20:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre innom kell. :/
2014. márc. 28. 20:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy facebook kapcsolat, hogy azon keresztül tartjuk egymással a kapcsolatot. És biztos, hogy nem pedofil.. egyébként sem olyan jellegű a beszélgetésünk, értelmes, normális témáink vannak, segít tanulni is.
2014. márc. 28. 20:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Másfél év után sem találkoztatok azért az cink..főleg, hogy csak egy óra.

Kicsit töketlennek érzem a srácot.

Én 8hónap után (mert addig tanultam, se időm pénzem se lehetőségünk nem volt találkozni.) 4-4.5órát utaztam egy csajért oda..

Majd ugyan ennyit vissza...

19F

2014. márc. 28. 20:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Van valami titkolnivalója,például két lyukra játszik,vagy csak hülyít.Túl naiv vagy,ráadásul éretlen egy normális kapcsolatra,mert ez minden,csak pont nem az.
2014. márc. 28. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy órára lakott a párom és minden héten együtt töltöttük legalább a hétvégét 19 éves vagyok

De pl tesóm párja kb 5-6 órára lakik tömegközlekedéssel és ők is 3-4 hetente találkoznak kb 8 hónapja együtt vannak 16-17 évesen (más kérdés hogy ennek így mennyi az értelme)

Legalább camon láttad már?

én biztos hogy már rég megmondtam volna vagy lesz személyes találkozás is vagy hagyjuk...

"Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások..." :)

2014. márc. 28. 21:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Lehetséges az hogy ennyi idot fecsereljen ram az interneten de kozben a valóságban nem akar tolem semmit? Erre mi oka lehet, létezhet hogy ez neki pusztan elfoglaltsag? De akkor mi készteti erre? En lennek ennyire naiv h nem tudom elképzelni h valaki miert tenne ilyet? Hogy lehet ezt kísériteni ilyenkor hogy mi az igazsag?
2014. márc. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!