Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne megkérdezni nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne megkérdezni nőként ebben a szituációban, hogy mégis mit várjak? N26

Figyelt kérdés

Röviden: kezdeményeztem egy pasinál (25), volt egy randink, ahol nagyjából tapogatóztunk a másik szándékait illetően. Én megmondtam neki, hogy szívesen adnék egy esélyt ennek. Ő vidáman válaszolta, hogy akkor keressük majd egymást.

Aztán feljött a második randi lehetősége, de neki Pestre kellett utaznia, ami oké érthető. De egész idő alatt szrt a fejemre, naponta írt két sort, arra sem tudott időt szakítani, hogy levelezzünk. Persze szabadkozott hogy nagyon sok a dolga. Tegnap haza érkezett, de csak annyit írt, hogy most is nagyon elfoglalt. Nyilván vár az ember pár napot, de hülyét nem akarok magamból csinálni, de persze hisztizni sem fogok neki, hogy na akkor mikor találkozunk... viszont én szeretnék tisztán látni. Ha meggondolta magát, inkább mondja meg, és nem kattogok tovább. Szerintetek gáz lenne megkérdezni? Ha megkérdezzem, mennyit várjak, és hogyan tegyen fel ezt a kérdést?

2019. febr. 24. 13:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Igen tudom hogy nő vagy nem vagyok hülye

Írtam is hogy nőként nem tűnik fel hogy a szavaitokat mondta lerazaskeppen ?

2019. febr. 24. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Ezek tényleg nemet jelentenek.

De naív vagy ...és persze, higy az tetszik, ahol tovább zaklatod és álmodozol és kényszeríted és hülyét csinálsz magadból. Hajra. Majd tanulsz a hibáidbol pár ilyen után, addig is jó szórakozást. Nem baj az sem.

2019. febr. 24. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Adom az utolsót!
2019. febr. 24. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Ez a kapcsolat eleje? Ha a pasi akar téged ott nincs “időd” kattogni se, hogy hol van. Nekem legalábbis ilyen tapasztalataik vannak. Igy hanyagolni én csinàltam ezt azzal, akivel találkoztam, de “nem akarok semmit” - a fiatalon elutasítani nagyon necces kényes téma, főleg ha oda van láthatóan érted a másik. Empátiából nem bántjuk meg a másikat de arra nem gondolunk - hogy hanyagolva de nem látva őt, mennyit szenved, sőt többet a másik. Durva... hát ma màr inkább én is közlöm egyenesen ha úgy alakul.
2019. febr. 24. 13:48
 15/19 A kérdező kommentje:
AZ a helyzet, igen, nagyon rossz érzés. Ez most szarul fog hangozni, de 3 éve és 4 hónapja nem találtam senkit, akivel randizni akartam volna. Ellenben szoktak lenni jelentkezők, most is van 3 , de nekem pedig ők nem tetszenek. Hát ilyen az élet. Valószínű most egy időre hanyagolom megint majd a témát.
2019. febr. 24. 14:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Ó szivem ilyen mindig van. Nekem is hany udvarlom volt mindig, de ha nem tetszett nem tetszett. Addig keresgeltem mig vegul azota is azzal vagyok aki betalalt. Bar neki is fel evig kellett puhitania engem mire beadtam a derekam - addigra mar megszoktam hogy minden masodij pasinak bejovok, igy nem volt nagy kunszt, hogy megegy... na de ő! Ő mindig olyan volt mint az álmaimban! Megerte tehat varni ;)
2019. febr. 24. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellett volna mondani első randin, hogy te adnál egy esélyt ennek. Nem hagyta,d hogy teperjen a kis köcsög. Én a helyedben hagynám, hogy kezdeményezzen.
2019. febr. 24. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha 3,5 év? Vagy több? Hülyét csinálni akkor sem kell magadból, és az első után futni, csak mert neked bjeön, ő meg hiába akar leépíteni...
2019. febr. 24. 14:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Ó, vest be magad akkor! Ha nem vesz fel a szekér, akkor szaladj gyorsabban utána:) Hozd fel neki a második randi lehetőségét. Lehet tényleg igazat mond és sok a dolga, nem nagyon izgatja most a nők téma. Csábítsd el!
2019. febr. 24. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!