Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne megkérdezni nőként ebben a szituációban, hogy mégis mit várjak? N26
Röviden: kezdeményeztem egy pasinál (25), volt egy randink, ahol nagyjából tapogatóztunk a másik szándékait illetően. Én megmondtam neki, hogy szívesen adnék egy esélyt ennek. Ő vidáman válaszolta, hogy akkor keressük majd egymást.
Aztán feljött a második randi lehetősége, de neki Pestre kellett utaznia, ami oké érthető. De egész idő alatt szrt a fejemre, naponta írt két sort, arra sem tudott időt szakítani, hogy levelezzünk. Persze szabadkozott hogy nagyon sok a dolga. Tegnap haza érkezett, de csak annyit írt, hogy most is nagyon elfoglalt. Nyilván vár az ember pár napot, de hülyét nem akarok magamból csinálni, de persze hisztizni sem fogok neki, hogy na akkor mikor találkozunk... viszont én szeretnék tisztán látni. Ha meggondolta magát, inkább mondja meg, és nem kattogok tovább. Szerintetek gáz lenne megkérdezni? Ha megkérdezzem, mennyit várjak, és hogyan tegyen fel ezt a kérdést?
Szerintem ez a hajó elment.
Ne alázd meg magad, hogy Te írogatsz neki. Ha akarna valamit, többet jelentkezne. De ő lepasszolt. Ez van.
Majd hívlak, majd beszélünk, majd keressük egymást.
No vagy, nem tűnik fel hogy a tipikus női lerázó szöveget mondta ?
Most azért, mert nem írogat 10 percenként 250 karaktert, komolyan?
Szerintem egy ilyen utolsó lehetőségkent hozd fel neki a randi témát, és ha nem olyan válasz érkezik, amivel meg lennél elégedve, simán offold, ne keresd többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!