Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Voltál olyan szituációban...

Voltál olyan szituációban amikor nagyon nem szabadott volna nevetned, de te mégis elröhögted magad? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kisiskolás koromban folyton. :)

Pl. szidott anyukám, és nekem meg nevetnem kellett. Erre még dühösebb lett, hogy "kinevetem". Pedig nem akartam, tényleg. :)

Vagy minden alkalommal, mikor a Himnusz szólt ünnepélyeken, és komolynak kellett volna maradni.

Gyakorlatilag mindig, mikor muszáj lett volna komolynak lenni. Nem értem miért, tök ciki volt, de mindig elnevettem magam. :)

2013. máj. 1. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen.

Volt nálam is ez a Himnuszos dolog, hogy pont akkor jött rám a nevető görcs amikor komolynak kellett volna lennünk, haverommal akkor hülyéskedtünk a sor közepén bent a tömegbe ahol a kutya sem látott, persze ha észrevette a tanár akkor mindig ránk szólt, persze jogosan, de ugye iskolások voltunk, akkor még nem igazán voltunk komolyak.

Meg persze volt amikor már gimibe, azt hiszem 9. osztályban volt valami megemlékezés, most már nem emlékszem pontosan hogy az október 23. it vagy a március 15. it tartották, de valamelyiken volt hogy nagyban előadtak valamit, mi a haverommal a telefonján fülessel valami vicces számot hallgattunk, akkor még nem volt videó lejátszási lehetőség nagyon, de lényeg az volt hogy totál hangosan elröhögtem magam és kb a fél suli rám figyelt. Akkor az egyik tanár kirángatott a folyosóra és leordította a fejem, én meg csak vigyorogtam rá tovább, aztán hazamentem :) Nem voltam egy túl jó gyerek akkoriban, de benőtt a fejem lágya, amikor már OKJ-n tanultam.

2013. máj. 1. 18:17
 3/6 anonim válasza:
100%

ja, ez a Himnuszos nagyon alap:) Velem is volt:)

Meg 1X feleltem, és a tanár haján volt egy légy, és röhögtem, pedig semmit nem tuttam és közbe monta, hogy nincs meg a 40% és egyest ad, erre kitört belőlem a röhögés:) Meg egyszer bekamuztuk az egyik havernak, hogy az ofő kérte, hogy mennyen le a nagy tanáriba egy melegszendviccsel. És adtunk a srácnak pénzt is, mintha a tanártól lenne xdd Ott is elröhögtem magam. Meg órán órai munkát osztályoztak. Azt kellett csinálni. Full csöndbe volt mindenki. Én meg egyik barátnőmmel beszéáltem fb-n, ő másik osztályba jár, és egyszercsak kitört belőllem a röhögés xdd

2013. máj. 1. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, ilyen helyesírással max. kínodban nevethetnél...
2013. máj. 1. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátnőmmel mobilról hallgattunk evanescence számot közben a könyvtári gépen amin nincs hang ment egy videó.

Bejött a könyvtáros, először is:

-Azta, hogy csináltátok, hogy van hang?

-Ja, ez mobilról megy.

-Ez nem a Bring me to life? - barátnőmmel összenéztünk, mert nem gondoltuk volna ezt róla, mármint hogy ilyet hallgat, de feleltünk.

- Nem, ez egy másik szám. - kíváncsiságból beraktuk azt is. Erre elkezdett énekelni, az instrumentális résznél pedig úgy hogy tütttüm tüttüm xD

A barátnőm annyira nevetett, hogy inkább az ölembe hajolt, hogy ne legyen feltűnő (de az volt) én is szakadtam volna, de nem tettem. De azért vicces volt, hogy férfi létére elkezdte énekelni ezt xD

2013. máj. 1. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy ilyenre emlékszem konkrétan. Kémiatanár anno elkezdett mesélni arról a nem emlékszem már milyen nemzetiségű fociválogatottról, akiknek a repülőgépe elromlott, és kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk vmi szigeten, és lassanként egymást kellett elkezdeniük enni a túlélésért (nem biztos, hogy jól mondtam el a sztorit, szóval bocs, ha nem). És akkor ott rámjött a röhögőgörcs, indokolatlanul. Próbáltam hangot nem kiadni, de gyanítottam, hogy egy idő után észreveszik a többiek vagy a tanár, és akkor majd azt hiszik, hogy én olyan érzéketlen vagyok, hogy a kannibalizmuson röhögök... így kitaláltam, hogy úgy fogok tenni, mintha aludnék. Ezt meg a tanár úgy vette, hogy rosszul lettem a sztoritól, és le akart küldeni az orvoshoz... :D. De vmennyire röhögés nélkül meg tudtam neki magyarázni, hogy nem kell...
2013. máj. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!